LUKAŠENKO SE OSVETIO PUTINU: Ulovio soma od 57 kilograma!

Beloruski predsednik nadmašio ruskog kolegu

LUKAŠENKO SE OSVETIO PUTINU: Ulovio soma od 57 kilograma!

Planeta -
Samo nekoliko dana pošto su svet obišle slike o ribolovačkom "ogromnom ulovu" ruskog predsednika, njegov beloruski kolega pohvalio se da je upecao soma veličine čoveka

MINSK - Samo nekoliko dana pošto su svet obišle slike o ribolovačkom "ogromnom ulovu" ruskog predsednika Vladimira Putina, njegov beloruski kolega Aleksander Lukašenko pohvalio se da je upecao soma veličine čoveka.

Kremlj je prošle nedelje saopštio da je ruski predsednik na vikend odmoru u Sibiru, upecao 21 kilograma tešku štuku, a na državnoj teleziviji prikazan je snimak Putina koji se iznenađeno smeje kada je ugledao ogromnu ribu koju je potom poljubio. Ruski blogeri, međutim, doveli su u sumnju ovaj poslednji u nizu "mačo podviga" predsednika Putina.

Beloruska državna televizija emitovala je danas snimak sa sednice vlade na kojoj Lukašenko govori o svom ulovu - somu teškom 57 kilograma kojeg je upecao u reci Pripjat, ne navodeći kada se to desilo.

"Riba je bila duga koliko sam ja visok", potvrdio je Lukašenkovu priču zamenik premijera Mihail Rusij.

Iako je Belorusija najbliži saveznik Rusije, odnosi između Lukašenka i Putina su u poslednje vreme zategnuti pošto beloruski lider želi da smanji uticaj Rusije na njegovu zemlju, navodi Rojters.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track