Lukijan ponosan na plasman u superfinale X Faktora
Foto: X Factor/Luka Pilipović

Van sebe od sreće

Lukijan ponosan na plasman u superfinale X Faktora

Pop kultura -
Pomalo se i tresem od sreće! Zadovoljan sam bio nastupom, pored pesme "Sve moje zore", ovo mi je omiljeni nastup, rekao je mladi pevač

Sreća!Finalista iz takmičarske grupe pop pevačice Emine Jahović bio je van sebe od sreće kada je saznao da se plasirao u superfinale popularnog takmičenja! "Ne znam šta da vam kažem. Pomalo se i tresem od sreće! Zadovoljan sam bio nastupom, pored pesme "Sve moje zore", ovo mi je omiljeni nastup! Veoma sam ponosan i hvala svima koji me podržavaju!", rekao je šarmanti Lukijan.

Kako saznajemo, njemu su prvi čestitali članovi njegove porodice: mama, tata, stariji brat I mlađa sestra koja je njegov najvatreniji obožavalac. "Lukijan ima zaista ogromnu podršku porodice, što je veoma važno u ovako teškim momentima. Oni su familija iz sveta muzike I sve razumeju. Lukijanov tata se profesionalno bavi muzikom, a mlađa sestra peva fantastično! Ko zna, možda se I ona prijavi sledeće godine", kaže izvor blizak produkciji.

Po završetku emisije svi superfinalisti su slavili veliki uspeh, a kako saznajemo, i Lukijanova porodica je sve vreme bila uz njega.

http://www.youtube.com/watch?v=jT8IjjfcziY#t=0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track