LUPALI MU GLAVU O ASFALT: BiH specijalci hapsili narkodilere pa unakazili i prolaznika!

Incident u naselju Bišće polje

LUPALI MU GLAVU O ASFALT: BiH specijalci hapsili narkodilere pa unakazili i prolaznika!

Planeta -
Na meti specijalaca našao se i nedužni D. N., (52) penzionisani ratni invalid. Za njega se jedan običan dan pretvorio u noćnu moru

BIH - Pripadnici Federalne uprave policije u Bosni i Hercegovini uhapsili su šest osoba na području Mostara i razbili lanac trgovine narkoticima pri čemu su pripadnici policije pretukli jednog slučajnog prolaznika.

Naime na meti specijalaca našao se i nedužni D. N., (52) penzionisani ratni invalid. Za njega se jedan običan dan pretvorio u noćnu moru. Naime, nakon kupovine u tržnom centru u naselju Bišće polje, dok je izlazio automobilom sa parkinga odjednom su ga zaskočili naoružani policajci.

"Jedan maskirani čovek je iznenada iskočio ispred i uperio cev pištolja u mene, a drugi je oružje prislonio na slepočnicu i izvukao me napolje. Vikali su - ‘lezi dole i ne mrdaj’. Nisam stigao ni da se osvrnem, već sam bio na podu, a pri tom su me i udarali. Jedan mi je glavom udario o asfalt. Govorio sam da nisam ništa kriv i pitao ko su, a oni su vikali ‘videt ćeš ti ko je kriv i ko smo mi”, ispričao je D. N.

On je primljen u Odeljenje hitne službe Univerzitetske bolnice u Mostaru gde su mu konstatovane povrede u predelu glave i po drugim delovima tela.

Federalna uprava policije u akciji kodnog naziva "Velež", saopštila je da su uhapšena petorica Mostaraca i jedan narkodiler iz Brčkog. Pretpostavlja se da se radi o organizovanoj grupi koja se sumnjiči da se duže vremena bavila trgovinom narkoticima.

Policija je, prema saopštenju, pretresla više lokacija na područjuHercegovačko-neretvanske županije sa sedištem u Mostaru i prikupila više dokaza.

Šest uhapšenih osoba će nakon kriminalističke obrade biti predate u nadležnost Državnog tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track