LUTKA: Živa Barbika misli da je sa druge planete

Vanzemaljac

LUTKA: Živa Barbika misli da je sa druge planete

Ludi svet -
Ukrajinka Valerija Lukjanova, koja je postala internet senzacija nakon gomile plastičnih operacija kako bi što više ličinila na lutku Barbiku, ne prestaje da šokira javnost pa je u najnovijem dokumentarcu izjavila da nije sa Zemlje

Sa stegnutim strukom, mršavim nogama, kontaktnim sočivima u boji i praznim pogledom, dvadesettrogodišnja Valerija veruje da je postala živa Barbika – lik koji ona vidi kao krajnje utelovljenje savršenstva.

Dokumentarista Vil Ferman sa stranice Vice.com snimio je film o ženi lutki koja ima oko trenutno 880.000 obožavatelja na Fejsbuku.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

"Valerija veruje da je s druge planete, verovatno Venere ali u to nije sasvim sigurna. Tako da nije stvarno pripadnica ljudske vrste poput nas", objašnjava Ferman za Dejli Mejl dodajući da se ona ne pretvara već da istinski veruje da je sa druge planete.

Valerija, koju podržava njen muž građevinar koji je istovremeno njen menadžer, u dokumentarcu obrazlaže teorije o svom životu pre bivanja na Zemlji, ali i kako je postala predmet mržnje na internetu.

"Dolazim iz mesta u kojem postoje samo ljubav i radost", kaže Valerija i dodaje “Primetila sam da medije zanima samo negativno: pokazuju ljude u lošem svetlu, pokazuju nečije greške. Ljudi koji o meni misle loše, nisu srećni svojim životima. Da su srećni, zaboravili bi na mene"

Opisujući šta je otkrio u Valeriji, Vil kaže da ona postaje paranoična ako ne izgleda savršeno.

"Ne znam odakle to dolazi, ali pretpostavljam da ima dosta problema sa svojim fizičkim ja. Ona je kao mala kraljica, koja se tako ponaša sve vreme. Nikada ne puca. Kad se isključe kamere, ona ne pali cigaretu i ne oblači trenerku. Sve vreme pazi na najsitnije detalje", kaže on.

Pogledajte dokumentarac o ovoj Ukrajinki:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track