MAGIČNI DANI: Ponedeljak je simbol neuspeha, a nedelja donosi sreću!

Obratite pažnju

MAGIČNI DANI: Ponedeljak je simbol neuspeha, a nedelja donosi sreću!

Pop kultura -
Ako želite da uživate u društvu prijatelja, nedelja je najbolji dan za okupljanje

Stari Rimljani verovali su da svaki dan u nedelji ima svoje magijsko značenje; nije bilo svejedno da li novi posao počinjete u ponedeljak ili utorak, da li ćete novo prijateljstvo sklopiti u petak ili subotu.

Pazite kojim danom šta radite!

Ponedeljak simbol neuspeha. Ništa ne počinjite ponedeljkom.

Utorak je pod uticajem Marsa; oni koji su bili pod Marsovom zaštitom dobijali su ovim danom dodatnu snagu. Takođe, smatralo se da je utorak povoljan za trgovinu i zaključivanje ugovora.

Sreda je pod uticajem Merkura; tog dana poboljšana je komunikacija među ljudima, pa je idealan za pomirenja i uspostavljanje harmoničnih odnosa.

Četvrtak pripada Jupiteru, najmoćnijem od svih bogova. Ovim danom imaćete najviše energije i samopouzdanja; ako je potrebno da zapnete ili da se izborite za nešto, četvrtak je idealan dan.

Petak je dan Venere, boginje ljubavi - dakle, najbolji mogući dan za ljubavne sastanke i nežnosti.

Subota je pod uticajem Saturna, koji unosi red i obezbeđuje trajnost pozitivnih dešavanja. Stari Rimljani su smatrali da je ovaj dan idealan za sklapanje novih prijateljstava i saveza.

Nedeljom Sunce donosi sreću, pa je ovaj dan najbolji za uživanje. Ako želite da uživate u društvu prijatelja, nedelja je najbolji dan za okupljanje.

(Aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track