Maja: Estrada je puna prostitucije  Mira: Majo, ne lupetaj gluposti

Pevačica iz Niša opet udarila po branši

Maja: Estrada je puna prostitucije Mira: Majo, ne lupetaj gluposti

Stars -
Prst u oko Nikolićeva tvrdi da je 99 odsto pevača i pevačica ogrezlo u najstarijem zanatu, a Škorićeva i većina kolega šokirani njenom izjavom

Ne voli da ćuti.Maja Nikolić tvrdi da se 99 odsto estrade bavi prostitucijom! Pevačica je objasnila da joj se gadi većina kolega jer imaju seksualne odnose za novac i svoju karijeru koriste da bi imali više mušterija. Ona takođe smatra da je više zastupljena muška prostitucija, koju po svaku cenu hoće da zaustavi.To je javna tajna- Na estradi ima javne prostitucije i uglavnom je 99 odsto estrade javna prostitucija - rekla je Nikolićeva za Glamur, a na pitanje Kurira da li bi imenovala nekoga i da li ih zna, odgovorila je:- Naravno da ih poznajem. Svi na estradi ih poznajemo. To je javna tajna! Ne vidim zašto se digla prašina zbog moje izjave kad svi znaju da su pevači, glumci i političari usko povezani s prostitucijom koju ja nazivam „ol inkluziv“, a paravan su im takozvani nastupi na kojima dotične starlete ili devojke željne malo slave pevaju na plejbek. I običnom narodu je sve jasno, a ne nama koji se bavimo ovim poslom. Najviše me užasava to što je sve više zastupljena muška prostitucija. To je dokaz koliko kao narod srljamo u propast.Međutim, njene kolege smatraju da Maja priča budalaštine i da je prostitucija daleko od estradnih ličnosti. Mira Škorić šokirana je ovom izjavom. Iako je poštuje kao dobru pevačicu, ona ne dozvoljava da joj tek tako blati profesiju.Ružna izjava- Kad već daje takve izjave, Maja onda mora sve da imenuje, a ne da nagađa. Nema smisla blatiti branšu koja časno i pošteno živi od svog posla. Nikolićevu vrlo poštujem kao vokal, ali ova njena izjava je mnogo ružna jer lupeta gluposti - istakla je Škorićeva.

REAGOVANJAĐole ĐoganiMAJA PRIČA GLUPOSTINemam komentar na neke nebitne ljude sa estrade koji u medijima mogu da govore gluposti samo da bi bili aktuelni. Uglavnom mnogo pričaju oni koji nemaju šta da rade. Trebalo bi da pišete o nekim ljudima koji su uspešni, kako su do toga došli i kako oni rade, a ima ih mnogo. Tako će mladi ljudi imati uzore.Dara BubamaraTO NIJE ISTINAStvarno to ne bih komentarisala. Nije da branim estradu, ali mislim da to nije istina.Olja KarleušaBUDALAŠTINE NE KOMENTARIŠEMZaista ne bih da komentarišem te budalaštine.ĆemoMAJA JE DOBRO UPUĆENA U PROSTITUCIJUValjda je ljude odavno prestalo da zanima mišljenje Maje Nikolić, a što se tiče teme o prostituciji na estradi, izgleda da je dobro upućena u to. Kakav čovek - takva i beseda.Jelena GerbecNEKA SVAKO ZARAĐUJE KAKO MISLI DA TREBANe poznajem Maju Nikolić. Ne bavim se tuđim životima, gledam isključivo sebe i svoju karijeru i ostalo me ne interesuje. Neka svako radi i zarađuje na način koji ga ispunjava i kako misli da treba.Darko LazićNE ZNAM NIŠTA O TOMEBolje da ne komentarišem. Ne znam ništa o tome. Ne treba mene da ubacuješ u tu temu, imam kod kuće trudnu ženu i svoje obaveze i nemam nameru da se bavim pričama o prostituciji.Milan Dinčić DinčaMAJA IMA SVOJ IZVOR INFORMACIJADo sada nisam čuo o prostituciji, niti sam se bavio tom temom. Međutim, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Maja Nikolić. Verovatno ona ima svoj izvor informacija.Katarina GrujićMAJA JE U PRAVUNaravno da sam čula da je prostitucija zastupljena na estradi i očigledno je Maja upućena u to. Ja sigurno nisam deo te priče. Oduvek sam birala društvo, a i pevačice s kojima se družim su normalne devojke. Isključivo se bavim svojom karijerom.Zorica MarkovićDANAS SE SVI KURVAJUMaju poštujem. Ima pravo da radi, misli i priča ko šta hoće. Ja ću svoju profesiju uvek zaštiti, bez obzira na to šta mislim o tim ljudima. Ako je prisutna - ako je. Prostituišu se svuda i u najgorim selima. Danas je sve prostitucija i svi se kurvaju. Ta reč više nije tabu tema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track