Maja Nikolić: Nameštaljka na Beosongu
Foto: Dragan Kadić

Skandal

Maja Nikolić: Nameštaljka na Beosongu

Stars -
Pevačica tvrdi da je već mesec dana poznato ko će pobediti, a publika smatra da je ceo festival dosadan i nezanimljiv
1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Smoriše za medalju!Polufinale Beosonga završeno je izborom petoro finalista, ali odluka se mnogima nije svidela, pa se sumnja u nameštaljku.U finale su prošli favoriti, a najnezadovoljnija odlukom publike bila je Maja Nikolić. Pevačica je ljuta kao ris pobegla u šminkernicu, ne želeći da razgovara s novinarima. Nakon što je popila čašu vode i smirila se, smogla je snage da im se obrati.- Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u „Farmi“ 90 dana s najviše glasova, Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Ove tri devojke iz „Prvog glasa“ su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Danas će verovatno izaći s lažnim listinzima. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo - rekla je Maja Nikolić.I Maja Odžaklijevska je brzo napustila studio. Ni ostali nisu bili previše raspoloženi za ćaskanje.Dosadno, nezanimljivo i jednolično bile su tri reči koje su se najčešće mogle pročitati na društvenim mrežama posle polufinala Beosonga, održanog u studiju RTS na Košutnjaku. Komentari su da su nastupi bili bez energije, a da su pesme uglavnom zvučale kao da su pisane za sahrane.- Gledam RTS, nisam znao da je dan žalosti - napisao je voditelj Voja Nedeljković na svom Tviter profilu.

1. Saška Janković - Duga u tvojim očima2. SKY’s - Magija3. Dušan Svilar - Spas4. Marija Mihajlović - Halo5. Mirna, Nevena i Sara - Ljubav je svuda

Ivan Ivanović navija za SKY’sIvanu Ivanoviću nije se dopadala pesma trija iz „Prvog glasa“. Voditelj je na svom Tviteru objavio da su mu favoriti Ksenija Knežević, Anđela Vujović i Dana Gašić, srednjoškolke iz Beograda.- Ja bih poslao ovu decu SKY’s, da bar damo nadu mladima, keve mi.

Svilar bolestanDušanu Svilaru ni virus ni visoka temperatura nije mogli da pokvare debitantski nastup na Beosongu.- Nisam mogao da odustanem. Prilika da se učestvuje na Evroviziji pruža se samo jednom u karijeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track