Majkla Džeksona pred smrt danima krišom posećivale dve devojke

Cvet i Prijateljica

Majkla Džeksona pred smrt danima krišom posećivale dve devojke

Pop kultura -
Majkl Džekson je imao devojku iz Evrope sa kojom se viđao i stalno ljubio i grlio na zadnjem sedištu automobila dok bi ih njegov šofer vozio po gradu", tvrdi Dejvod

Telohranitelji Dejvon Bird i Bil Vajtifild otkrili su u svojoj knjizi o životu Majkl Džeksona da se pevač tajno sastajao sa dve devojke.

Naime, oni tvrde da ih je Majl Džekson često slao “da pokupe misterioznu ženu” koju je uvek nazivao samo “prijateljicom”, kao i još jednu devojku. Takođe, oni otkrivaju da su često za pevačeve prijateljice kupovali skupocene poklone u Tifaniju.

"Majkl Džekson je imao devojku iz Evrope sa kojom se viđao i stalno ljubio i grlio na zadnjem sedištu automobila dok bi ih njegov šofer vozio po gradu", tvrdi Dejvo.

U knjizi “Štiteći Majk Džeksona u njegovim finalnim danima” telohranitelji su napisali da je Džekson ovu lepoticu posećivao često noću u obližnjem hotelu Hempton In u kom je boravila. Međutim, ona nije jedina devojka koju je imao pevač. Navodno viđao se i sa devojkom koju je zvao “Cvet”.

" “Cvet” ga je posetila nekoliko dana nakon “Prijateljice” i mada su ona i Džekson bili bliski ipak je više voleo “Prijateljicu”. Kad god je ona dolazila u grad sve je moralo da bude savršeno", napisali su telohranitelji.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track