MAJSTORI: Milan Vilotić u društvu Zidana, Šapuize, Ronalda... (VIDEO)

MAJSTORI: Milan Vilotić u društvu Zidana, Šapuize, Ronalda... (VIDEO)

Fudbal -
Meč između Jang Bojsa i ekipe prijatelja Zidana i Ronalda igran je za pomoć Filipinima

Fudbal se ne zaboravlja. Ronaldo, Fredi Ljungberg, Đovani Elber, Klod Makelele, Fernando Jero, Luis Figo... samo su neka od najzvučnijih imena svetskog fudbala, aktera humanitarnog meča koji se igrao za pomoć Filipinima posle tajfuna Haijan koji je zahvatio ovu zemlju u novembru prošle godine.

Sastali su se Jang Bojs i Ronaldo i Zidan i prijatelji pred 20.000 gledalaca u Bernu, a veliku čast imao je i srpski fudbaler i član švajcarskog tima Milan Vilotić od samog početka.

Bivši štoper Crvene zvezde igrao je u ekipi sa Muratom Jakinom i legendarnim Stefanom Šapuizom, a sa druge strane u startnoj postavi bili su Nikopolidis, Salgado, Kanavaro, Jero, Maldini, Figo, Zidan, Gatuzo, Nedved, Ronaldo i Šuker. Šansu da zaigra protiv bivših asova dobio je i Milan Gajić u drugom poluvremenu.

Šapuiza je postigao het-trik u prvom poluvremenu posle kog je Jang Bojs vodio sa 3:1, ali su veterani sa druge strane bili uporni. Pogađali i "rezervisti" Vijeri, Šukur, Đorkaef i Nunjo Gomeš, pa je na kraju rezultat bio 8:6 u korist zvezda koje su obeležile prethodnu eru fudbala, a među posebno inspirisanima bio je Zinedin Zidan.

http://www.youtube.com/watch?v=cZiNxKv8iVg
http://www.youtube.com/watch?v=dvdajc4fKjc
http://www.youtube.com/watch?v=GboXKxlA12U
http://www.youtube.com/watch?v=2koOoWHgC7E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track