Manekenka bila s trojicom, lažno ih optužila za silovanje

Preti joj robija - Istina o nestanku devojke brzo izašla na videlo

Manekenka bila s trojicom, lažno ih optužila za silovanje

Crna Hronika -
Prijava - Mina Milenković (21) skoro dva dana provela s trojicom mladića u jednom stanu na Vidikovcu, a nakon toga ih lažno optužila za silovanje, zbog čega će krivično odgovarati

BEOGRAD - Na Mininom telu nisu pronađeni nikakvi tragovi zlostavljanja!Ginekološkim pregledom utvrđeno je da manekenka Mina Milenković (21), koja je posle dvodnevne potrage u nedelju po podne pronađena bosa na Vidikovcu, nije silovana, juče je zvanično potvrđeno iz MUP Srbije! Ona je, kako saznajemo, skoro dva dana provela s trojicom mladića u jednom stanu u naselju Vidikovac.- Niko je nije prisilio ni na šta, ona je dobrovoljno otišla tamo. Kad je izašla iz stana i kad su je stanari obližnjeg naselja našli, rekla je da je bila silovana. Tu priču ponovila je i policiji, koja je potom uhapsila te mladiće. Kad se ispostavilo da je lagala da su je silovali, oni su pušteni na slobodu. Protiv nje će, najverovatnije, biti podneta prijava za lažno prijavljivanje - kaže izvor Kurira iz istrage.Menjala iskazDokumentacija iz GAK u Višegradskoj činiće deo dokaznog materijala i ona je juče prosleđena u zgradu beogradske policije, gde je Mina saslušana odmah po otpuštanju iz bolnice.- Uprkos svim dokazima, Mina je pokušala da ubedi istražitelje da je ipak silovana, tako da je do kraja razgovora više od pet puta potpuno promenila iskaz - priča Kurirov izvor iz istrage i dodaje da na njenom telu nije bilo ni modrica ni ogrebotina niti bilo kakvih drugih tragova nasilja.Reporteri Kurira juče su uspeli da stupe u kontakt s mladićem koji je Minu pronašao u travi u jednoj ulici na Vidikovcu. On je rekao da mu je delovala pijano ili drogirano.-Oko 17 časova našli smo je kako bez svesti leži u nekošenoj travi pored ulice, tako da smo u prvi mah pomislili da je mrtva! Pozvali smo policiju, a ona je nekoliko sekundi kasnije došla sebi. Bila je konfuzna i nije umela da nam kaže čak ni kako se zove, pa smo pretpostavili da je mnogo popila ili se drogirala - priča u jednom dahu mladić, koji nije želeo da se predstavi.On dodaje i da je čuo od komšija da je Mina u nedelju „satima sedela na bregu udaljenom svega nekoliko metara od mesta na kojem je pronađena“.Pala u travu- Komšinica ju je pitala da li joj treba pomoć, ali Mina je samo odmahnula rukom. Ljudi su je čuli kako telefonira i videli da povremeno ustaje i baulja. Verovatno je sama pokušala da se spusti niz ulicu, ali pala je u travu - dodaje mladić.Podsetimo, Mina je nestala posle svađe s bivšim dečkom A. Ć (32), inače menadžerom splava na kojem se manekenka provodila. Pronađena je 39 sati kasnije, kada je rekla da je kidnapovana, silovana i tučena prethodna dva dana!

Pregledana... Mina dolazi u Urgentni centar
Pregledana... Mina dolazi u Urgentni centar

Preti joj pet godinaZbog lažnog prijavljivanja silovanja manekenkii preti zatvorska kazna. Advokat Nebojša Milosavljević kaže da je svako lažno prijavljivanje krivično delo, a posebnu težinu ima lažna prijava silovanja, jer se silovanje vodi kao teško krivično delo.- Za takvo delo u lakšem obliku predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri meseca do tri godine, a u težem obliku od šest meseci do pet godina zatvora - rekao je Milosavljević.

Molimo vas za privatnostMinina porodica juče je na Fejsbuku i zvanično zahvalila svim ljudima koji su učestvovali u potrazi za nestalom devojkom.- Dragi ljudi, želimo da zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavestiti - napisali su članovi Minine porodice na društvenoj mreži.

Zadržana na psihijatriji?!Mina je juče oko 9.00 časova sa ujakom došla na odeljenje urgentne medicine naše bolnice. Međutim, lekar je procenio da bi pre nje trebalo da ukaže pomoć jednoj starijoj pacijentkinji, koja je bila agresivna i u izuzetno teškom stanju. Minu i njenog ujaka ovakva odluka je iziritirala, te su sestri natuknuli da je ona „hitan slučaj i da ne može da čeka“, posle čega su jednostavno otišli - kaže naš izvor iz Specijalne psihijatrijske bolnice „Dr Laza Lazarević“. Mina je, navodno, posle saslušanja u policiji, ponovo zatražila lekarsku pomoć, te je hospitalizovana na psihijatriji jedne beogradske bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track