MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIZNALA: Volim seks sa starijim ženama!
Foto: Nebojša Mandić

Ekskluzivno: Otkrila da je biseksualka

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIZNALA: Volim seks sa starijim ženama!

Stars -
Posle deset godina polemike o njenom seksualnom opredeljenju, pop pevačica konačno potvrdila sklonost ka istom polu u dokumentarcu „Ispovest“, čija je premijera zakazana za 27. novembar u Sava centru

Kraj silnim nagađanjima.Marija Šerifović u svom šokantnom dokumentarcu „Ispovest“ najzad priznaje da je biseksualka, saznaje ekskluzivno Kurir. Iako se o seksualnom opredeljenju pevačice polemiše od početka njene karijere, dakle proteklih deset godina, u ovom filmu ona prvi put javno razotkriva svoju intimu.

- Marija je u filmu otkrila da je biseksualka i priznala da voli starije žene. Čak je češće bila u seksualnim odnosima s njima nego sa muškarcima - tvrdi za Kurir osoba koja je učestvovala u realizaciji ovog projekta.

Šta se podrazumeva pod tim „starije žene“, ostaje otvorena tema za razmišljanje. U Marijinom slučaju to su mogle da budu sve ženske osobe od 30 godina pa naviše, pošto je ona nedavno napunila 29. Ono što se iz kuloarskih priča ranije moglo čuti jeste to da su s njom uvek u vezu dovođene izuzetno atraktivne devojke koje su joj generacijski bliske.

Tragom ove informacije, pozvali smo Šerifovićku, koja nas je uputila na svog portparola. Međutim, ni na toj adresi nismo uspeli da dobijemo odgovor, pošto ništa neće iznositi u javnost do 25. novembra, kad će biti održana konferencija za novinare povodom premijere ovog intrigantnog dokumentarnog filma, zakazane za 27. novembar u Sava centru.

Podsetimo, poznato je da će pop zvezda, osim o svom seksualnom opredeljenju, govoriti i o porocima, zatim o odrastanju s problematičnim ocem, odnosu sa kolegama i izneti zaista mnogo detalja iz svog privatnog života.

Dve godine bila u vezi s misicom

O Marijinim odnosima sa ženama u medijima se uvek spekulisalo. Pre tri godine se čak pisalo o njenom raskidu s bivšom misicom Hrvatske Renatom Lončarević, nakon navodne dvogodišnje veze. Njoj je, kako se pisalo, Marija posvetila pesmu „Kada ljubiš anđela“, pa ju je čak angažovala i za spot. Šerifovićka je ovu ljubav obelodanila na koncertu u Areni rečima:- Zahvaljujem se svom Anđelu za 22 meseca ljubavi.

A o prekidu veze, ne otkrivajući o kome je reč, izjavila je:- Istina je, raskinuli smo. Svako je krenuo svojim putem. Ja putujem za Švedsku, gde nastavljam da radim na albumu. Imaću mnogo obaveza, tako da smo se sporazumno razišli.U jednom intervjuu iz 2009. godine Šerifovićka je kazala i:- Volim muškarce, flertujem sa ženama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja