Marijana Mateus: Moć je za mene najjači afrodizijak
Foto: Stori

Intervju

Marijana Mateus: Moć je za mene najjači afrodizijak

Stars -
Osećam se moćno. Moć je najjači afrodizijak. Oduvek sam u takvom društvu, pa mi to ne predstavlja kuriozitet, rekla je Marijana za Story

Marijana Mateus vrlo vešto koketira sa titulom jedne od najfatalnijih žena domaće javne scene. Svakim svojim potezom privlači pažnju javnost, ali i muškarca koji se ne ustručavaju da joj priđu čim im se za to ukaže prilika, a samo za novi broj magazina Story otkriva kako se oseća u društvu moćnih biznismena.

Poslednje povoljno tle za pokušaj osvajanja bivše supruge Miodraga Kostića i Lotara Mateusa bilo je na nedavno održanom Kopaonik biznis forumu, poznatom i pod nazivom srpski Davos, gde je uživala u društvu brojnih biznismena, pa su u medijima krenule spekulacije da li je Marijana išla na Kopaonik da bi pronašla novog muža.

O svom boravku na ovoj planini i poseti Kopaonik biznis forumu Marijana kaže: "To nije bila prilika za ugovaranje novih poslova, nego za profesionalno usavršavanje. Svako ko u ovoj zemlji želi ozbiljno da radi, mora dobro da poznaje političku situaciju i ekonomske prilike."

Na pitanje kako se oseća kada je u društvu moćnih biznismena, bivša supruga Lotara Mateusa odgovara: "Osećam se moćno. Moć je najjači afrodizijak. Oduvek sam u takvom društvu, pa mi to ne predstavlja kuriozitet. Dok pričam o poslu, onda je svaki muškarac samo biznismen. Kada mi se udvara, onda više nije biznismen već samo muškarac", smatra Marijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja