Marijana Radovanović na čelu Agencije za privatizaciju
Foto: Zorana Jevtic

Vlada odluku donela u subotu

Marijana Radovanović na čelu Agencije za privatizaciju

Društvo -
Radovanovićeva je prethodno bila na poziciji izvršnog direktora u Agenciji, a odluku da zameni Vidu Uzelac na mestu direktora Agencije, vlada je donela u subotu

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je novog vršioca dužnosti direktora Agencije za privatizaciju, i od danas je to Marijana Radovanović, saznaje se nezvanično u Ministarstvu privrede.

Radovanovićeva je, kako je rečeno, prethodno bila na poziciji izveršnog direktora u Agenciji, a odluku da zameni Vidu Uzelac na mestu direktora Agencije, vlada je donela u subotu.

Ministar privrede Dušan Vujović izjavio je ranije da je doskorašnja v.d. direktorka Vida Uzelac podnela zahtev za penziju. Vujović je tada najavio da će vlada najpre izabrati v.d. direktora. Radovanovićeva je, od osnivanja 2001. godine, deveti po redu direktor Agencije za privatizaciju.

Inače, doskorašnju v.d. direktora Vidu Uzelac je na tu poziciju u novembru 2013. postavio bivši ministar privrede Saša Radulović. Ona je u žižu javnosti dospela dok je bila direktor Centralnog registra komisije za hartije od vrednosti, nakon što je izjavila da mesečno zarađuje 355.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track