MARINAC PRETUČEN U PLASTIKU: Policija traži Uroša Mišića?!

Makljaža u klubu

MARINAC PRETUČEN U PLASTIKU: Policija traži Uroša Mišića?!

Crna Hronika -
Prema nezvaničnim informacijama, marinac je pogođen flašom u glavu, a napadači su pobegli pre dolaska policije

BEOGRAD - Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde, učestvovao je u tuči u beogradskom klubu "Plastik", a tom prilikom je povređen i marinac iz Ambasade SAD u Beogradu, saznajemo nezvanično. RTS nezvanično saznaje da policija traga za Mišićem zbog ovog događaja.

Prema neformalnim informacijama, sukobu marinca i njegovog kolege sa grupom mladića, među kojima je bio i Mišić, prethodila je svađa.

Dve grupe mladića sukobile su se u četvrtak rano ujutru u klubu "Plastik" na uglu Dalmatinske i Takovske ulice. Sa jedne strane bio je Mišić i njegovi prijatelji, koji su u konflikt ušli sa nekoliko američkih državljana. U tuči u kojoj su "sevale" i flaše povređen je jedan Amerikanac, ali srećom samo lakše.U opštoj tuči letele su flaše, a marinac je jednom pogođen u glavu.Kako saznajemo, napadači na marince su pobegli pre dolaska policije koja je izvršila uviđaj lica mesta.Podsetimo, Uroš Mišić je izdržao petogodišnju kaznu zatvora zbog napada na pripadnika žandarmerije Nebojšu Trajkovića, decembra 2007. godine, na utakmici Crvena zvezda-Hajduk iz Kule. Nakon izlaska iz zatvora, Mišić se odmah vratio u navijačke redove, pa je tako viđen na Malom Kalemegdanu gde je proslavio nedavno Zvezdino osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

U "Plastiku" je potvrđeno da se incident dogodio oko 4 ujutru, ali da nije bilo ozbiljnijih posledica.

- Dve grupe momaka su se sukobile unutar kluba, zbog čega je odmah reagovalo naše obezbeđenje i izbacilo ih van objekta - kažu u "Plastiku".

- Oni su napolju nastavili tuču, pa je ubrzo došla policija, a zatim i Hitna pomoć.

U američkoj ambasadi, je rečeno da "zasad ne daju informacije o incidentu, ali ako budu planirali, da će se oglasiti u pisanoj formi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track