Mark Volberg želi da razbije nos pevaču benda One direction!

Da li je jedini

Mark Volberg želi da razbije nos pevaču benda One direction!

Pop kultura -
Moja četvorogodišnjakinja mi stalno govori kako joj se sviđa Heri, što mene jako nervira i rekao sam joj da ću sledeći put kada ga budem video da ga udarim u nos, bio je iskren Mark

Poznati holivudski glumac Mark Volberg je u američkoj emisiji “Konan“ rekao da su njegove ćerke Ela (10) i Grejs (4) veliki fanovi britanskog boj benda što se njemu nikako ne dopada.

"Devojčice su se u potpunosti okrenule bendu "One direction" i više ne mare za starog ćaleta", izjavio je 42-ogodišnji glumac u emisiji "Konan".

"Moja četvorogodišnjakinja mi stalno govori kako joj se sviđa Heri, što mene jako nervira i rekao sam joj da ću sledeći put kada ga budem video da ga udarim u nos", bio je iskren Mark.

"Stalno izvlači neke njegove slike ni od kuda, ima ih po celoj sobi i ja se često pretvaram kako ću ih sve pocepati pred njom i kako sam jako ljubomoran na Herija, a kada ga budem video dobiće svoje". objasnio je glumac.

Na pitanje voditelja kako namerava da prebije člana jednog od najpopularnijih bendova, glumac je odgovorio: "Prebiću ih sve odjednom. Ali pre toga ću ih dovesti da upoznaju moje ćerke. To bih najradije učinio što pre. Moja starija ćerka ima 10 godina i njoj se oni isto sviđaju. To će im biti poslednji put da se upoznaju sa nekim momkom. Nakon toga im uvodim vreme Zlatokose", - našal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track