MARKO: Imali smo žestok seks! MARIJANA: Ne sećam se ničega!

Vukota razočaran u misicu

MARKO: Imali smo žestok seks! MARIJANA: Ne sećam se ničega!

Stars -
Kad je došla rekla mi je da želi da ostane što duže i da joj treba neki dobar momak da bude uz nju, pa je izabrala mene. Evo, tačno je. Imali smo žestok seks u WC, rekao je ironično Marko

Maneken Marko Vukotić je rekao da je između njega i Marijane Leontijević bilo seksa u WC, dok misica kaže kako se ne seća.

Marko Vukotić se mnogo razočarao u misicu Marijanu Leontijević kada je saznao da je pričala po imanju kako su se ljubili, nakon čega su farmeri između sebe pričali i da je bilo nešto više od poljupca u WC.

Ova tema i dalje intrigira gledaoce rijalitija, ali isto tako i unosi nemire na imanje, pa su u današnjim intervjuima Marko i Marijana ponovo pričali na tu temu.

"Marijana je iskoristila sve što je mogla. Kad je došla rekla mi je da želi da ostane što duže i da joj treba neki dobar momak da bude uz nju, pa je izabrala mene. Evo, tačno je. Imali smo žestok seks u WC", rekao je ironično Marko, dok je Marijana želela da bude tajanstvena.

"Ne sećam se šta je bilo. Ovde na imanju ne može da se sakrije nijedna tajna, ali ja ću se potruditi da ovo ipak ostane tajna. Ja samo znam da ništa ne znam", rekla je misica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track