Marko Mišković: Bilo mi je super
Foto: Dado Djilas

Posle tri i po sata u MUP-u

Marko Mišković: Bilo mi je super

Crna Hronika -
Mišković mlađi saslušan je Upravi kriminalističke policije, u svojstvu građanina, ali za sada još nema zvaničnih informacija u vezi sa kojim pretkrivičnim postupkom je pozvan na informativni razgovor
1 / 5 Foto: Nebojsa Mandic

BEOGRAD - Saslušanje Marka Miškovića, sina vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića, završeno je danas oko 14 časova, nakon što je oko tri sata odgovarao na pitanja policije i tužioca.Mišković je s naočarima za sunce i slušalilcama u ušima izašao sam iz zgrade MUP-a na Novom Beogradu, gde ga je čekao crni BMW. Na pitanje novinara kako je bilo na saslušanju uz osmeh odgovorio: "Super."

Kako javlja ekipa Kurira, Mišković ipak nije bio tako ležeran, jer je svojim vozilom dva puta projurio kroz crveno. Mišković mlađi saslušan je Upravi kriminalističke policije, u svojstvu građanina, ali za sada još nema zvaničnih informacija u vezi sa kojim pretkrivičnim postupkom je pozvan na informativni razgovor.

Podsetimo, Mišković mlađi u zgradu MUP Srbije došao je već oko 9.15 sati sam, bez pratnje, ležerno odeven sa slušalicom od mobilnog telefona u uhu. Saslušanje je počelo u 10.45 i može da traje 4 sata.

Marka Miškovića saslušavaju pripadnici radne grupe Uprave kriminalističke policije o kupoprodaji 47,59 odsto vlasničkog udela Preduzeća za puteve Niš.

Marko Mišković je pozvan u svojstvu građanina da objasni i saradnju svog preduzeća "Mera investment fund" sa Holandskih Antila sa "Nibens grupom" Mila Đuraškovića.

Policija će Marka Miškovića, kako saznaje Kurir, ispitivati i o vezama sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem, firmama u njegovom vlasništvu, i njegovim bratom Duškom.

Da podsetimo, otac Marka Miškovića, biznismen Miroslav Mišković saslušan je u ponedeljak u vezi s poslovanjem preduzeća "Delreal" i korišćenja zemljišta u Bloku 53 na Novom Beogradu.

Saslušanje Marka Miškovića prate brojne novinarske ekipe. Za razliku od prethodnog puta,u vreme saslušanja MIroslava Miškovića, kada su novinari ostavljeni pred vratima Palate Srbija, ovaj put usluženi su kafom, čajem i sendvičima. Kako navode, za to je najzaslužniji Milomir Premović, savetnik ministra MUP-a i premijera Srbije.

http://www.youtube.com/watch?v=b_Pyv1jDISc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track