MASONI UZ SRBIJU: Naterali Josipovića da ode u Beograd!
Foto: Nemanja Pančić

Teorija zavere

MASONI UZ SRBIJU: Naterali Josipovića da ode u Beograd!

Politika -
Tvrdi se da je Josipovićevom posetom Hrvatska "u potpunosti izvrgnuta ruglu i poniženju i ogoljena u suverenom pravu da makar sačuva minimum dostojanstva"

BEOGRAD/ZAGREB - Hrvatskog predsednika Ivu Josipovića na odlazak u Beograd naterali su masoni!

Naime, prema ovoj teoriji zavere, Josipović je u Beograd pokazao toliko "nespretnosti i nepripremljenosti", kao i da se tom posetom "stegao zapadno balkanski obruč oko države Hrvatske".

"Sve je počelo u maju 2012. godine u Beogradu kada su se povodom 100. godišnjice osnivanja Velike lože Srbije, okupile sve ujedinjene masonske lože Evrope”, pišu hrvatski mediji.

Dodaje se da je sprovođenje tog plana nastavljeno u januaru ove godine kada je Milanović po "nacrtu engleske masonerije" morao da ode u Beograd i da se kako kažu poniziti. Tvrdi se da je Josipovićevom posetom Hrvatska "u potpunosti izvrgnuta ruglu i poniženju i ogoljena u suverenom pravu da makar sačuva minimum dostojanstva".

Međutim, navode mediji, engleska masonska elita Škotskoga reda ne misli tako i sudeći po ubrzanom rastakanju privrednih resursa i prodajom poslednjih komadića porodičnne srebrenine, ona želi da Hrvatsku u dogledno vreme totalno politički, privredno i finansijski "ponizi i uništi". Opširno obrazlažući “vidljiv plan masonske velevlasti koja se na tlu Srbije užurbano miri i konsoliduje kako bi spremno preuzela zadatke u strateškom planiranju i redefinisanju sile nove regije unutar prostora bivše Jugoslavije, hrvatski mediji ističu da je Srbija bila i ostala lider ovih prostora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track