MAZILA GA: Marijana završila u krevetu Marka Vukotića

Još jedna romansa na Farmi

MAZILA GA: Marijana završila u krevetu Marka Vukotića

Stars -
Maneken je ležao u krevetu, a Marijana pored njega. "Bariš me, bariš, Marijana, ne smem da napravim neku glupost", rekao je maneken na šta se ona nasmejala

Marijana Leontijević završila je u krevetu Marka Vukotića.

Misica i balerina, ali i bivša devojka Borisa Stamenkovića koja je nedavno ušla na Farmu, pomutila je um muškarcima. Prvo se oko nje "motao" Ivan Marinković, zatim Marko Vanila, a izgleda da joj nije odoleo ni Marko Vukotić.

Maneken je ležao u krevetu, a Marijana pored njega. Ona se femkala i pričala sa njim, a on joj je rekao da zna šta ona radi. "Bariš me, bariš, Marijana", na šta se ona nasmejala.

"Ma ja to samo do nedelje, neću posle", rekla je balerina. "Joj, ne smem da napravim neku glupost, ćuti", ubeđivao je Vukotić sebe i Marijanu, ali ju je bez obzira na tu rečenicu zagrlio oko struka.

Podsetimo, Marko Vukotić je novinarima pre ulaska na Farmu rekao da nema devojku i da očekuje romansu u rijalitiju.

Međutim, prava istina je da ima devojku Slađanu i da su već četiri godine u stabilnoj vezi. Ona je takođe iz Crne Gore, ali radi u Švedskoj.

"Vezu su održavali sve vreme tako što je on odlazio kod nje i ona posećivala njega, a nedavno su se i verili", rekao je dobro obavešten izvor i dodaje da je Marku veoma stalo do pobede u Farmi 5.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track