MEDVEĐA: Mladići provaljivali u kuće, krali zlato i novac!

Na meti bili i bicikli

MEDVEĐA: Mladići provaljivali u kuće, krali zlato i novac!

Crna Hronika -
Dvojica mladića iz lebana se terete da su tokom juna i početkom jula, u podnevnim časovima, na području opštine Medveđa obili porodičnu kuće iz kojih su pokrali zlato i novac u vrednosti većoj od 700.000 dinara

LESKOVAC - Policija je odredila meru zadržavanja B.M. (29) i M.S. (30) iz Lebana zbog sumnje da su od juna do danas, na teritoriji opštine Medveđa, izvršili više krađa u kojima je iz porodičnih kuća otuđen zlatan nakit i novac u vrednosti većoj od 700.000 dinara.

Njih dvojica se terete da su tokom juna i početkom jula, u podnevnim časovima, na području opštine Medveđa obili porodičnu kuće tako što su razvalili vrata, vršili premetačinu i protivpravno prisvajali zlatan nakit i novac.

B.M. se tereti i da je 3. jula iz dvorišta porodične kuće u Medveđi ukrao bicikl "hoper" sa 18 brzina u vrednosti većoj od 10.000 dinara.

Takođe se sumnja da je B. M. izvršio i krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira jer nije postupio po zahtevu policijskih službenika da stane i podvrgne se saobraćajoj kontroli.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Lebanu, navela je PU Leskova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track