MENJAJU PELEA I STALONEA: Mesi i Ronaldo u rimejku filma Beg u pobedu?

Holivud ih čeka

MENJAJU PELEA I STALONEA: Mesi i Ronaldo u rimejku filma Beg u pobedu?

Fudbal -
Kultni film iz 1981. godine "Beg u pobedu" (Escape to victory) uskoro bi trebao da dobije svoje rimejk izdanje, a režiraće ga Dag Liman

Među zatvorenicima jednog nacističkog koncentracionog logora u Francuskoj najviše je britanskih vojnika i oficira, koje uz odlučnog brigadira Rouza predvodi i cinični kapetan Džon Kolbi. Pod budnim okom nemačkih vojnika kojima zapoveda smireni oficir Karl von Stajner, Džon kondiciju svojih momaka svakodnevno održava fudbalskim treninzima.

Kad sazna da je Džon bivši fudbaler Vest Hema,von Stajner, i sam nekadašnji nemački reprezentativac, engleskom oficiru ponudi zanimljiv predlog. Pristanu li da na pariskom stadionu "Kolombo" 15. jula odigraju utakmicu protiv nemačke selekcije, Kolbijevi momci će u logoru dobiti poseban tretman, kvalitetniju ishranu i bolje uslove života...

Kultni film iz 1981. godine "Beg u pobedu" (Escape to victory) uskoro bi trebao da dobije svoje rimejk izdanje, a režiraće ga Dag Liman.

Još uvek nije sigurno ko će igrati ulogu kapetana Roberta Heča, kojeg je u originalu glumio Silvester Stalone, ali se spekuliše da bi umesto Pelea, Bobija Mura, Osvalda Ardiljesa i ostalih profesionalnih fudbalera iz originalnog filma, u rimejku trebali da zaigraju Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i nekolicina engleskih i američkih poznatih fudbalera.

"Beg u pobedu" je u mnogim anketama proglašen za najbolji sportsko-fudbalski film svih vremena, a nema sumnje da bi eventualno prisustvo dvojice najboljih fudbalera u rimejku izazvalo ogromnu pažnju.

http://www.youtube.com/watch?v=xOxj26vcwMI
http://www.youtube.com/watch?v=mCJBXfKtOiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track