MERE ZA SUAREZA: Zašijte mu usta ili mu povadite sve zube!
Foto: Reuters

Neophodne drastične kazne za Suarezovo ponašanje

MERE ZA SUAREZA: Zašijte mu usta ili mu povadite sve zube!

Brazil 2014 -
Kurir došao do rešenja problema urugvajskog napadača kako bi se sprečilo da i dalje ujeda rivale na fudbalskom terenu

Da li bi Kjelini trebalo da se testira na razne bolesti koje se prenose ujedom?Ne postoji nijedno opravdanje za najnoviji ispad Luisa Suareza u duelu sa Italijom. Njegovo ujedanje defanzivca azura Đorđa Kjelinija zaslužuje najoštriju moguću kaznu, a sasvim je sigurno da je Urugvajac zaslužio da neko vreme provede u ustanovi zatvorenog tipa.

Uspomena od Luisa... Đorđo Kjelini
Uspomena od Luisa... Đorđo Kjelini

Kanibalizam je, pa makar se radilo i o sredstvu za postizanje cilja, ozbiljna bolest i trebalo bi je lečiti. A Luisu ovo nije prvi put. Svoju „glad“ prvi put je pokazao kad je ugrizao Otmana Bakala iz PSV, a kasnije i našeg Branislava Ivanovića. Oba puta je kažnjen, sad mu preti dvogodišnja zabrana igranja, ali to ga nije opametilo. Zato je Kurir došao do mogućih rešenja, koja delimo s vama i predlažemo da ih odgovorni iz FIFA uzmu u razmatranje.

Svetsko prvenstvo po pravilu donosi sjajne priče iz kladioničarskog sveta, a za najnoviju je zaslužan Luis Suarez. Naime, čak 170 ljudi kladilo se da će Urugvajac ujesti rivala i pokupilo pare nakon njegovog ispada. Žargonski rečeno, sigurica je jednom igraču donela 2.000 funti, a Norvežanin Tomas Siverson inkasirao je 540.- Navijam za Blekpul pa neću nositi Suarezov dres. Možda ga kupim devojci - rekao je Norvežanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track