MERJEM UZERLI PREŽIVLJAVA DRAMU: Bivši verenik želi da joj otme ćerku!

Želi starateljstvo

MERJEM UZERLI PREŽIVLJAVA DRAMU: Bivši verenik želi da joj otme ćerku!

Pop kultura -
Turski biznismen na sudu traži potpuno starateljstvo nad malom Larom Uzerli, ćerkom glumice Merjem Uzerli, iako je slavnu Hurem ostavio na cedilu saznavši da je trudna

Džan Ateš tvrdi da mu Merjem Uzerli ne da da vidi ćerku Laru. Iako je prošle godine govorio da ne želi ni da čuje za devojčicu, predomislio se i na sudu će tražiti potpuno starateljstvo

Iznenadio se kad je na društvenoj mreži saznao da malena nosi majčino prezime. Izgleda da će o tome ipak odlučiti sud, kažu advokati Džana Ateša (46), turskog biznismena.

Džan se naljutio na bivšu verenicu Merjem Uzerli (31) jer ga nije ni pitala za mišljenje kad je u krištenicu upisivala detetovo prezime.

"Svestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna ćerku i da se brine o njoj", rekli su Atešovi advokati. Najavili su sudsku borbu za starateljstvo nad devojčicom. Merjem, koja se proslavila kao stroga sultanija Hurem u hit seriji “Sulejman Veličanstveni”, nije htela da Džan bude s njom na porođaju.

Bivšem partneru, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna, navodno brani da viđa Laru jer se boji da će je opet napustiti i povrediti. Ne sviđa joj se ni što Ateš stalno menja devojke.

"Ne želim da dete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu", požalila se Merjem prijateljima.

Uzerli s ćerkom trenutno živi u Berlinu, a Ateš je u Istanbulu. Hurem s bebom pomažu roditelji, prijatelji, sestre i brat, a odmah posle porođaja posetila ju je i Selma Ergec (35), sultanija Hatidže iz “Sulejmana”, koja takođe živi u Nemačkoj.Majčinstvo ju je promenilo nabolje

"Vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Svi se sećamo šta je govorio pre nekoliko meseci. S Merjem nije imao ozbiljne namere, a dete mu nije bilo ni na kraj pameti jer se u prethodnoj vezi ostvario kao otac. Sad je kasno za kajanje", kažu glumičini prijatelji. Iako su i dalje na ratnoj nozi, Merjem na društvenoj mreži još ima fotke s Džanom.

"Ne mogu izbrisati prošlost, ali mogu paziti da ne pravim iste greške u budućnosti. Majčinstvo me je promenilo nabolje", zaključila je Uzerli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track