Mesarskim čekićem pretukli gej mladića u parku

Brutalno

Mesarskim čekićem pretukli gej mladića u parku

Crna Hronika -
Pretučeni V. M. je zajedno sa još jednim gej mladićem, V. D, prolazio kroz park na putu do obližnjeg gej kluba, kada ih je napala grupa od šestorice mladića starih između 16 i 20 godina

BEOGRAD - Gej strejt alijansa (GSA)saopštila je da je gej mladić V. M. (25) pretučen u noći između petka i subote u parku u Fruškogorskoj ulici u Beogradu i zatražila od policije da ovaj i slične događaje rasvetle bez odlaganja.

Beogradski mediji navode da je mladić brutalno pretučen sa mesarskim čekićem, koji je uruci držao jedan od šestorice napadača.

Pretučeni V. M. je zajedno sa još jednim gej mladićem, V. D, prolazio kroz park na putu do obližnjeg gej kluba, kada ih je napala grupa od šestorice mladića starih između 16 i 20 godina, navodi se u saopštenju

Kako se navodi u saopštenju, policija, koja je brzo stigla, zatekla ga je u polusvesnom stanju, a hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde je konstatovano više teških telesnih povreda - kontuzija glave, istegnuće vrata, naprsline na zubima donje vilice, masnice, podlivi i oguljotine po licu.

V. D. je uspeo da pobegne i javi policiji šta se dogodilo, ali su se napadači razbežali pre njenog dolaska. "GSA zahteva i od policije i od svih drugih nadležnih organa da i ovaj i prethodne slučajeve nasilja bez odlaganja rasvetle, identifikuju počinioce i privedu ih pravdi", ističe se u saopštenju GSA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja