Mihajlović: Razogovori o vladi krajem ove ili početkom sledeće nedelje
Foto: Beta

Potpredsednica SNS

Mihajlović: Razogovori o vladi krajem ove ili početkom sledeće nedelje

Politika -
"Pokušaćemo da na svako mesto u vladi stavimo ljude koji mogu da se nose sa problemima 24 sata dnevno", rekla je Mihajlović

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović najavila je danas da će krajem ove ili početkom sledeće nedelje početi razgovori o formiranju nove vlade i naglasila da će odluka o SNS-ovom koalicionom partneru biti doneta na osnovu programa koji buduća vlada treba da sprovede.

Napominjući da prvo treba da se održe sastanci predsedništva i Glavnog odbora SNS, Mihajlović je rekla da još nije zakazana sednica predsedništva te stranke, ali da je to, kako je rekla, pitanje dana. Mihajlović je rekla da još nije poznat broj ministarstava i poručila da je najvažnije da nova vlada bude funkcionalna i efikasna.

"Pokušaćemo da na svako mesto u vladi stavimo ljude koji mogu da se nose sa problemima 24 sata dnevno", rekla je Mihajlović novinarima na otvaranju Međunarodnog sajma ekologije ECO EXPO 2014.

Buduću vladu će odrediti samo program i u okviru tog programa će tačno biti vremenski utvrđeno do kada šta treba da se uradi, kazala je Mihajlović. To će opredeliti naše partnere, mislim i na manjine i na bilo kog drugog koalicionog partnera, navela je Mihajlović.

Odgovarajući na novinarsko pitanje da li će DS biti koalicioni partner SNS-u, ona je istakla da o tome nije razgovarano. Upitana da li će ona i dalje biti ministar energetike ili na čelu Grada Beograda, Mihajlović je istakla da je ona dugo u energetici i da je energetika "njena ljubav", ali i naglasila da će stranački organi o tome odlučivati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track