Mihajlovićeva: Ugovor sa Etihadom ove nedelje, ništa ne krijemo od građana
Foto: Fonet

Sve je bilo javno

Mihajlovićeva: Ugovor sa Etihadom ove nedelje, ništa ne krijemo od građana

Politika -
Bez ozira na mnoge ugovore koji su do danas ostali neobjavljeni, kao što je ugovor sa Fijatom, ovaj ugovor sa Etihadom će biti objavljen da bi to Srbija videla, rekla je ministarka

SOMBOR - Građani Srbije će u toku ove nedelje, moći da vide ceo ugovor o osnivanju avio-kompanije „Er Srbija” između Vlade Srbije i „Etihad ervejza”, izjavila je ministar energetike i potpredsednik SNS Zorana Mihajlović, naglasivši da ova vlada ništa ne krije od građana.

"Mislim da smo bili potpuno jasni i bez ozira na mnoge ugovore koji su do danas ostali neobjavljeni, kao što je ugovor sa Fijatom, ovaj ugovor sa Etihadom će biti objavljen da bi to Srbija videla", rekla je Mihajlović odgovarajuci na pitanje novinara prilikom posete Somboru.

"Ništa se ne krije i ništa što se radi u ovoj vladi koja je sada tehnička ali je trajala 18 meseci, ništa nije zatvoreno, sve je bilo javno", kazala je Mihajlović.

Ona je dodala da će u toku ove nedelje biti objavljen ugovor o osnivanju avio-kompanije „Er Srbija” između Vlade Srbije i „Etihad ervejza”.

"Da li će to biti danas ili sutra, ne bih pravila razliku", dodala je potpredsednica SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track