Miki iz Beograda krenuo pešice u Kupinovo, došao kući u pet ujutru!

Mirjana Đuričić zabrinuta za sina

Miki iz Beograda krenuo pešice u Kupinovo, došao kući u pet ujutru!

Stars -
Majka farmera koji je preksinoć pobegao iz rijalitija tvrdi da je prešao čak 56 km po mraku i da je stigao u pet ujutro

Veliki preokret u šouu.Mirjana, majka Mikija Đuričića, koji je preksinoć pobegao sa imanja u Lisoviću, pa je samim tim diskvalifikovan iz rijalitija „Farma“, presrećna je što je on ponovo kod kuće. Međutim, veoma je zabrinuta za sina jer je, kako tvrdi, zbog stresa koji je doživeo zbog drugih farmera došao pešice u Kupinovo ujutru u pola pet, što mu dođe da je prešao čak 56 kilometara po mraku.- Mnogo sam se obradovala kad sam ga videla. Nije „Farma“ za njega, on je previše pošten i iskren, a tamo su ga samo nervirali. Rekao mi je da ga je briga za honorar, da mu ne treba, i da nije više mogao tamo da opstane. Važno je da je izvukao živu glavu. Bolje što se vratio kući, tamo bi mogao lako da se potuče jer ne trpi nepravdu, a ako ovako nastave da se svađaju u rijalitiju, može lako doći do ubistva - kaže Mirjana za Kurir. Mikija nismo zatekli u Kupinovu jer je, prema njenim rečima, otišao u Sremsku Mitrovicu da poseti rođaka u bolnici. Nadala se da će se ubrzo vratiti, ali uzalud smo ga čekali i ona i mi.- Uslovi su na Farmi neizdrživi, a ljudi pogotovo. Miki nije mogao da izdrži, preskočio je ogradu i pešice je došao kući po mraku. Možda je i stopirao. Ne znam. Nije imao telefon da zove nekoga da dođe po njega. Ne znam gde su mu stvari - rekla nam je Mirjana, koja je bolesna ležala u krevetu.

Produkcija tuži MikijaZbog prekršaja koji je Miki Đuričić napravio zadruga je rešila da ga tuži.- Najstrože pravilo „Farme“ govori da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan. Miki je u toku noći prekršio ovo pravilo napustivši ograđeni deo imanja. Ovim putem vas obaveštavamo da je Miki diskvalifikovan, bez prava da se vrati na Farmu. S obzirom na to da su svi farmeri potpisali ugovor i da znaju da stavka o zabrani napuštanja imanja stoji i tamo, produkcija će pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija.

Zabio mi je nož u leđaPevačica Aleksandra Džidža Stojković utučena je zbog Mikijevog bekstva.- Kao da me je najrođeniji izdao. Zabio mi je nož u leđa samo zato što mi je obećavao da neće izaći. Baš me je povredio. Provodila sam 24 sata s njim. Pričala s njim, a on sablju u leđa. Ovo mi se u celom životu nije desilo. Šta da se nerviram sad. Gotovo je. Šokirana sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track