Milan Kalinić: Neću nastaviti takmičenje!

Ples sa zvezdama

Milan Kalinić: Neću nastaviti takmičenje!

Pop kultura -
Šou "Ples sa zvezdama" nažalost ostaje bez Milana Kaliniće jer je usled napornih treninga, koje je imao tokom takmičenja, probudio staru povredu, pa zbog nje neće nastaviti takmičenje.

Glumac Milan Kalinić nažalost napušta takmičenje "Ples sa zvezdama", jer usled povrede koju je probudio napornim trenizima ne može da nastavi dalje vežbanje i takmičenje. On kaže da je čitav šou veoma zabavno i interesantno iskustvo.

"Bilo je jako zahtevno, ne toliko fizički, bar za mene, koliko tehnički. Morao sam dosta da se posvetim tome i dosta vremena da utrošim. S druge strane bilo je jako interesantno i zabavno iskustvo i mislim da je ova mogućnost, da se nauče plesovi na ovaj način, jako dragocena stvar. To može da se iskoristi i svaki čovek treba da zna određeni ples za određenu situaciju", kaže Milan i dodaje da je zadovoljan komenatrima žirija.

"Komentari su bili perfektni! Mislim da su dobro ocenjivali i ukazivali na prave greške. Čak i najkontroverzniji član žirija, Aleksandar, iako se možda nekima ne sviđa način na koji je objašnjavao ili davao ocene, sve što je rekao, bio je apsolutno u pravu. Možda je nekada upotrebio nesrećan izbor reči, ali je uvek bio u pravu. Jednom je samo, po meni, preterao, a to je bilo kada je Milojku Pantiću dao keca. Mislim da to nikako nije smeo da uradi. Niko od nas nije zaslužio keca, barem zbog truda koji ulaže, a pogotovo nije zaslzužio Milojko Pantić", dodao je Kalinić na pitanje da li su komentari žirija bili pregrubi.

(prva.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track