MILAN MITROVIĆ: Anu sam upoznao sa suprugom!
Foto: TV Pink

Veliki prijatelji

MILAN MITROVIĆ: Anu sam upoznao sa suprugom!

Stars -
Pričali su da smo u vezi i da to krijemo, ali smo dokazali suprotno da postoji prijateljstvo između žene i muškarca, rekao voditelj

Pevačica Ana Sević i njen kolega Milan Mitrović, sa kojim je u paru vodila "Zvezde Granda" i "Grand paradu" otkrili su da su dobri prijatelji od prvog dana, iako mnogi nisu verovali u to.

"Mi smo prijatelji od prvog susreta. Pričali su da smo u vezi i da to krijemo, ali smo dokazali suprotno da postoji prijateljstvo između žene i muškarca", rekao je Milan, a Ana je dodala da su često provodili i po šest dana zajedno, te da ju je upravo on upoznao sa budućim suprugom Darkom Lazićem.

"On je kriv za to. Njemu je Darko rekao da mu se ja sviđam i njih dvoje su šest-sedam meseci kovali pakleni plan, ali bio je u pravu", rekla je Ana u Magazinu in, a zatim objasnila kako se pričalo da su njih dvoje zajedno i pre nego što su se zvanično upoznali.

"Uveliko se pisalo da smo Milan i ja zajedno, a da se nikada nismo ni sreli. Upoznali smo se na njegovom nastupu u Užicu i tako je krenulo naše prijateljstvo. Nije bilo muškarca koji mi nije prišao i pitao me da li sam ja u vezi sa Milanom Mitrovićem. Ne možeš da im objasniš", rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja