Milan Popović: Severinu nisam posmatrao kao potencijalnu devojku
Foto: Nebojša Mandić

Sviđala mu se Jelena Rozga

Milan Popović: Severinu nisam posmatrao kao potencijalnu devojku

Stars -
Biznismen je prepričao svoj razgovor sa jednom hostesom, koja je radila za njega, dve godine pre nego što je upoznao Severinu

Biznismen i bivši verenik Severine Vučković, Milan Popović iskreno je pričao o odnosu sa Severinom, njihovom upoznavanju i tome šta se dogodilo dve godine pre nego što se sreo sa majkom svog deteta.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Zaljubio sam se, iako je nikada nisam posmatrao kao potencijalnu devojku. Eto, desilo se. Imam jednu priču za to. Dve godine pre nego što sam je upoznao, jedno popodne u marini u Budvi na brodu sedeo sam sa hostesom koja je radila kod mene i pričali smo o svemu i svačemu, pa i o devojkama. A hostesa je bila veliki šaljivdžija. I pričali smo o Jeleni Rozgi, koja je tada imala neki nastup, kako bi bila fora da ja budem u vezi sa njom, pošto toliko volim Dalmatinke. I hostesa kaže: "Ma kakva Jelena Rozga. Nju možeš lako da smuvaš. Hajde ti smuvaj Severinu. A ja sam joj rekao, u šali: "Ma samo treba da je upoznam. Samo na pet minuta." I neverovatno šta se u životu desi. Što Rusi kažu: "Boj se svojih želja, misli i reči, ostvariće ti se."", ispričao je Popović.

Foto Facebook
Foto Facebook

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja