MILAN STANKOVIĆ: U Srbiji možeš da budeš obožavan samo kad umreš!

Zaključio

MILAN STANKOVIĆ: U Srbiji možeš da budeš obožavan samo kad umreš!

Stars -
Pevač je pričao o tome kako sažaljeva ljude koji na portalima komentarišu njega i njegov izgled, pesme, karijeru uopšteno i zaključio

Pevač Milan Stanković ne može da dočeka dan kada će domaći portali po uzoru na svetske zabraniti ostavljanje komentara ispod tekstova.

Pevač je otkrio i neke detalje malo poznate javnosti. Na pitanje voditeljke Vesne Zakonović-Arežine, zar nije slična situacija sa fanovima i da njihovi komentari iako uvek pozitivni mogu da stvore i lažnu sliku o karijeri neke osobe, Milan je rekao "Na naše nastupe dolaze fanovi, našu muziku konzumiraju fanovi, ako se to njima sviđa onda se isključivo njima obraćamo i ta energija koja je između izvođača i fanova je samo pozitivna. Nema potrebe davati prostora ljudima od kojih nemate nikakve koristi, ne mislim na finansijksu nego generalno".

Stanković je često bio predmet kritika i napada pa su takozvani mrzitelji na neki način obeležili njegovu karijeru. Pevač je ispričao i da li se tokom godina menjala njegova emocija prema tim osobama."Nije se to mnogo promenilo u međuvremenu, s tim što sam ja malo dublje analizirao motive tih ljudi koji su spremni na takve stvari, tako da sada malo lakše gledam na njih i vidim da je takvim ljudima potrebna pomoć."

Na pitanje da li može da zamisli kako izgleda čovek koji sedi ispred računara i piše te ružne komentare, pevač je burno odreagovao: "Stop, stop! Ja sam par puta kada su se na mojoj stranici pojavljivali raznorazni komentari otvarao profile svih tih ljudi. Od tada znam da njima treba pomoć. I od tada sam nekako blaži prema njima i ne osećam neku negativnu energiju ka njima, zbog toga što sam video kako oni zapravo izgledaju i kakvi su njihovi životi. To definitivno ne sluti na nešto što je dobro i na nešto što je ostvareno i što ima kredibilitet da nekoga ospori. Definitivno u Srbiji ćeš biti obožavan samo kada umreš.", zaključio je Stanković u jednoj radijskoj emisiji na Radiju S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track