Milan Tarot: Maja Nikolić je veštica!

Optužuje

Milan Tarot: Maja Nikolić je veštica!

Stars -
Bacila mi je crnu magiju i zato neću učestvovati na Beosongu. Ona poseduje moći da muškarce koristi samo za seks, a u dubini duše voli žene

Mračne tajne.Milan Tarot optužuje Maju Nikolić da mu je bacila crnu magiju. Kontroverzni tumač sudbine tvrdi da je omalena pevačica glavni krivac što se on zajedno s Filipom Patom i grupom Majka kupa Peru nije našao na festivalu Beosong.- Maja Nikolić nam je bacila crnu magiju. Nisam postavio zaštitu i zato nismo prošli. Ona može samo da sanja o odlasku na Evroviziju. Neće pobediti ni da učestvuje narednih deset godina - tvrdi Tarot za Kurir.On otkriva da se Nikolićka već duže vreme bavi veštičarenjem.- Maja Nikolić se već sedam godina bavi veštičarenjem. Taj posao joj ne valja. Ona je izuzetno opasna androidna veštica. Reč je o vrsti koja voli druge žene, a muškarce koristi samo zbog seksa - kaže Tarot.Tumač sudbine ističe da je estrada puna crne magije i da se mnoge pevačice njome bave. Među njima je i Vesna Vukelić Vendi.- Vendi je Maji opasna konkurencija. Verovatno se zato i ne vole. Vidim da će opet zajedno ući u „Farmu“ - završava Tarot.Pozvali smo i Maju i Vendi da vidimo šta imaju da kažu, ali nisu nam se javljale.

Severina će imati šest brakovaMilan kaže da je u kartama video da će se Severina udati. I to šest puta. Prvi muž biće joj poštar.- U zvezdama joj je aspektovano da će imati šest brakova. Neka samo čeka kod kuće i na vrata će joj doći poštar. Za njega će se udati 2013. a živeće u sreći naredne tri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track