MILENA ĆERANIĆ DEKINTIRANA: Dečko Vladimir Dašić ne nudi pomoć!
Foto: Saša Pavlić

Nema para za pesmu

MILENA ĆERANIĆ DEKINTIRANA: Dečko Vladimir Dašić ne nudi pomoć!

Stars -
Pevačica je navikla da odvaja novac za nove pesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu, ali košarkaš ne nudi pomoć

Da ekonomska kriza utiče i na pevače, dokaz je Milena Ćeranić, koja trenutno nije pri parama da isfinansira nove pesme kojima planira da obraduje publiku. Naime, ona je nedavno dogovorala o saradnji za nove numere i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa, jer trenutno nije pri novcu."Još od kada je otišla iz Granda Milena je sama finasirala sve svoje poslovne poduhvate. Ona je navikla da odvaja novac za nove pesme i spotove, ali je trenutno zapala u malu finansijsku krizu. Pošto je prošao određeni period od kada je izdala poslednju pesmu, svesna je kako je vreme da publiku iznenadi nekom numerom. Na sve načine je pokušala da se dogovori sa Aspiranci da joj naprave pesmu koja će biti hit. Rekla im je da trenutno nema novca i zamolila ih da njihov rad plati procentom od nastupa", izjavio je za izvor blizak pevačici.

Dašić ne nudi pomoć!Iako je njen dečko Vladimir Dašić uspešni crnogorski košarkaš, sudeći po trenutnoj finansijskoj situaciji Milene Ćeranić, ne nudi joj novčanu pomoć.

"Iskreno ne znam šta se trenutno dešava sa Milenom i Vladimirom. Ona ga u poslednje vreme i ne spominje previše, a ne znam ni u kakvom su odnosu. Sigurno zna da je ona u teškoj situaciji i da joj treba novac za pesme, ali mislim da joj nije ponudio pomoć oko toga", izjavio je izvor blizak pevačici.

Foto: Nebojsa Mandić
Foto: Nebojsa Mandić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja