Savetnik Branka Ružića podržao Cvijana u rušenju Vučića!
Foto: Marina Lopičić

Miškovićevi ljudi protiv Vučića

Savetnik Branka Ružića podržao Cvijana u rušenju Vučića!

Politika -
Na svom nalogu na društvenoj mreži Boris Milićević postavio je tekst iz medija čiji je naslov "Cvijan u kampanji za predsednika SNS". Kako bi svojim pratiocima "pojasnio" o čemu se zapravo radi, Milićević je dodao i svoj naslov na pomenuti tekst: "Cvijan u kampanji: Vučić hapsi one koje ne voli

BEOGRAD - To je bilo jače od njega.Član Glavnog odbora SPSporadovao se unapred kad je čuo da će se član SNS Vladimir Cvijan kandidovati za predsednika te stranke, a to je čak podelio i sa svojim pratiocima na Tviteru. Naime, Milićević je na svom nalogu na društvenoj mreži postavio tekst iz medija čiji je naslov "Cvijan u kampanji za predsednika SNS". Kako bi svojim pratiocima "pojasnio" o čemu se zapravo radi, Milićević je dodao i svoj naslov na pomenuti tekst: "Cvijan u kampanji: Vučić hapsi one koje ne voli". Milićević bi izgleda voleo da se dogodi raskol u SNS i da se tako uzdrmaju koalicioni partneri. Ne znamo da li je ovakvo raspoloženje člana SPS izolovan slučaj ili se i ostale pristalice SPS ovako raduju, ali Milićević sasvim sigurno nije mogao da zadrži svoje političko-emotivne trenutke za sebe. Inače, ovaj socijalista se trenutno nalazi na poziciji savetnika ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije, pa je čudno da se na taj način zalaže za raskol vladajuće koalicije - preko najbližih saradnika u Vladi. Osim što je u Glavnom odboru socijalista, Milićević je jedan od osnivača Gej strejt alijanse.

Inače Boris Milićević obavlja funkciju savetnika ministra bez portfelja za EU Branka Ružića.

Milićević: Podržavam Vladu Srbije

Boris Milićević kaže da je njegovo pisanje na Tviteru pogrešno protumačeno i da podržava rad Vlade.- Vest koju ste objavili nije istinita i predstavlja vaš proizvoljan komentar i viđenje. Stvar je osnovne političke kulture da kao funkcioner Socijalističke partije Srbije ne treba da se bavim internim stvarima bilo koje druge stranke, pa i Srpske napredne stranke, i ja se tog principa pridržavam. Utoliko je ova vaša netačna vest dodatno štetila mom ugledu. Moj jedini politički interes je da Vlada Srbije, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić dosledno rade na sprovođenju politike evropskih integracija, borbe protiv korupcije i vladavine prava i u tome imaju moju punu podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track