MILORAD ČAVIĆ: Želim da postanem ministar i iskorenim pedofiliju u Srbiji i srpskom sportu
Foto: Nebojša Mandić

Najveći problem

MILORAD ČAVIĆ: Želim da postanem ministar i iskorenim pedofiliju u Srbiji i srpskom sportu

Ostali sportovi -
Najbolji srpski plivač svih vremena izjavio da je nivo pedofilije u Srbiji zabrinjavajuć i da bi on voleo da jednog dana kao ministar sporta reši taj problem

BEOGRAD - Proslavljeni srpski plivač Milorad Čavić izjavio je da mu je želja da jednog dana postane ministar sporta, a da će mu prvi korak biti da iskoreni pedofiliju u Srbiji i srpskom sportu!

Čavić je objasnio da se prerano penzionisao kao plivač jer organizam nije više mogao da izdrži velike napore, a dilemu čime će se ubuduće baviti trenutno je rešio time što je otvorio Akademiju u Kragujevcu sa ciljem da obučava mlade sportiste.

"Od svoje 13. godine treniram dva puta dnevno po nekoliko sati. Tih nekoliko sati puls mi je preko 180, jednostavno, mom organizmu je bio potreban odmor. Srce je želelo da nastavim sa takmičenjem, čak sam i probao još jednom, ali posle operacije kičme znao sam da ne mogu da se vratim na prethodni nivo. Kada sam završio takmičarsku karijeru, razmišljao sam da ponovo upišem školu ili da odem u politiku. Ipak sam odlučio da ispunim san od pre skoro deceniju i po i da radim s decom. Rodio sam se i odrastao u južnoj Kaliforniji, došao sam u Srbiju sa drugačijom prošlošću, iskustvom i filozofijom. Jednog dana bih voleo da budem ministar sporta u Srbiji. Ima dosta toga da se promeni u sportu u Srbiji. Prvo što bih rešavao je pedofilija. Zabrinjavajući je nivo pedofilije u Srbiji i u srpskom sportu pogotovo", rekao je Čavić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track