MILOŠ I BRANKICA: Vera nas još više spaja!
Foto: Marina Lopičić

Praznuju odvojeno

MILOŠ I BRANKICA: Vera nas još više spaja!

Stars -
Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena, otkriva glumica

Omiljeni TV par Miloš Biković i Brankica Sebastijanović će za praznik biti svako sa svojom porodicom. Zvezda Montevidea će u nedelju čitati besede u Hramu Svetog Save, a Brankica kaže da joj je farbanje jaja najmiliji deo Vaskrsa.

"Vaskrs ću provesti kod tatinih u Republici Srpskoj. U četvrtak sam farbala jaja sa mamom i još me drži detinja radost zbog praznika. Svaki put se odlično zabavim", rekla je Brankica, prepričavajući kako u njenoj porodici izgleda priprema za najradosniji hrišćanski praznik.

"Tu su listići, boje, lukovica... Držimo se tradicionalnih načina farbanja. Pre nekoliko godina sam čak pokušala da šaram jaja voskom i mnogo mi se svidelo. To su posebni trenuci kada se svi podsetimo koliko smo važni jedni drugima i kad vlada posebno raspoloženje. Nažalost, Miloš i ja nećemo ovog puta slaviti zajedno, kao za Božić", rekla je Brankica ne krijući radost zbog putovanja.

Njen izabranik pak ostaje kod kuće u Beogradu da Uskrs slavi sa majkom i bratom.

"Lepo je što se mi kao ljudi vraćamo pravim vrednostima, jer kada svaki dan gledate televiziju i kad živite tempom koji diktira današnjica, morate imati nešto što će vas vraćati u normalu. Biću u nedelju sa mojima, a uveče sam u Hramu Svetog Save, gde ću čitati besede. Jako mi je žao što Brankica i ja nećemo biti zajedno za praznike, ali šta ćemo", rekao je Miloš Biković.

U njegovoj porodici vera zauzima veoma bitno mesto. Između ostalog, Bikovićev rođeni brat, 16 godina stariji Mihailo je monah.

Međutim, Brankica kaže da mlada zvezda “Montevidea” nije uticala na i njen odnos prema veri, već ih to u neku ruku još više spaja.

"Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena", otkriva glumica.

Miloš i Brankica su zajedno postili ceo post i uoči Vaskrsa su se pričestili, a Miloš je rekao da će otići na vaskršnju liturgiju.

"Strašna je činjenica da smo svi, kao što kaže Biblija, “prah i pepeo“, odnosno da smo smrtni, i strašno je što čovek to ne želi da prihvati. Ja sam, kao grešan i smrtan čovek, u pravoslavlju, postu i molitvi pronašao smisao na tom putu", rekao je Biković.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja