Milutinović: Đilasa je neophodno smeniti
Foto: Marina Lopičić

DSS podržava inicijativu SNS

Milutinović: Đilasa je neophodno smeniti

Politika -
Potpuno podržavamo smenu Đilasa. DS S je i ranije bio najveći kritičar njegove politike. Inicirali smo i ranije njegovo razrešenje, rekao je član Predsedništva DSS

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DS S) smatra da je neophodno da se smeni gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zbog, između ostalog, velikog zaduživanja grada, rekao je danas član Predsedništa DS S Marko Milutinović.

"Potpuno podržavamo smenu Đilasa. DS S je i ranije bio najveći kritičar njegove politike. Inicirali smo i ranije njegovo razrešenje", rekao je Milutinović na konferenciji za novinare u Boegradu.

On je naveo da Đilas i Demokratska stranka (DS) moraju da budu smenjeni u Beogradu pre svega zbog zaduživanja za most na Adi koji je, kako je ocenio, služio za promocija DS i Đilsa na izborima, kao i zbog Bus plusa gde "stvari nisu najčistije".

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) juče je najavio da će od rukovodstva stranke zatražiti da podrži njihovu odluku o nužnoj promeni vlasti u Beogradu. Posle jučerašnje sednice Gradskog odbora SNS-a, predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović je rekao i da će se o tome razgovarati s predstavnicima DS S i Socijalističke partije Srbije (SPS), i dodao da mu je svejedno na koji način će doći do promene vlasti u glavnom gradu. U Beogradu je na vlasti koalicija DS i SPS. SPS je na republičkom nivou u koaliciji sa SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track