Mima Karadžić prodao seriju kosovskoj televiziji
Foto: Damir Dervišagić

Nema veze sa politikom

Mima Karadžić prodao seriju kosovskoj televiziji

Stars -
Poznati crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić otkriva da je prodao serijale serije “Budva na pjenu od mora” Radio-televiziji Kosovo

Poznati crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić otkriva da je prodao serijale serije “Budva na pjenu od mora” Radio-televiziji Kosovo.

Naime, Mima kaže da to nema veze sa politikom, već da je urađeno kako bi i Srbi koji žive u toj pokrajini prvi put gledali seriju na srpskom, dok će Albancima biti titlovana na njihov jezik.

Mima je pred pravoslavnu Novu godinu posetio Prištinu, gde je sa direktorom tamošnje nacionalne televizije potpisao ugovor.

"Istina je da je došlo do saradnje sa Radio-televizijom Kosovo, na čijem kanalu će projekat “Budva na pjenu od mora” početi da se prikazuje. To će biti prva serija koja će se na našem jeziku emitovati za Srbe u toj pokrajni. Na RTL 1 biće sa titlom na albanskom jeziku, dok će na RTL 2 ići na srpskom", rekao je glumac.

Mima je dodao da ovde nema mesta negativnim komentarima, budući da ovaj postupak nema veze sa politikom.

"Nema razloga za negativne komentare, jer smo to učinili, da bi naši ljudi imali prilike da gledaju seriju. Ova saradnja nema veze sa političkom konotacijom", kaže reditelj i glumac koji se nije plašio da ode dole, jer su ga pozvali da potpišu ugovor, a ne da ga biju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track