MINUS 5 NA KOPAONIKU: Slab sneg pada na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi
Foto: Rojters

Vratila se zima

MINUS 5 NA KOPAONIKU: Slab sneg pada na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi

Srbija -
U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno osam stepeni

BEOGRAD - Slab sneg jutros pada na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sneg je na Kopaoniku visok 33 centimetra, na Zlatiboru 26, Crnom Vrhu 24, u Sjenici 13, a u Dimitrovgradu jedan centimetar. Slaba kiša trenutno pada na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, na Crnom Vrhu, u Negotinu i Ćupriji.

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno osam stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus pet stepeni. U Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Velikom Gradištu izmereno je sedam stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Loznici, Valjevu i Smederevskoj Palanci, izmereno je šest, a u Kragujevcu, Ćupriji i Zaječaru pet stepeni. U Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Leskovcu izmerena su četiri, Kuršumliji tri, na Crnom Vrhu i u Vranju dva, u Dimitrovgradu jedan, Sjenici i Požegi nula, a na Zlatiboru minus jedan stepen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track