Mirjana Karanović: Ne plašim se što sam „srbomrzac“!
Foto: Damir Dervišagić

Odgovorila im na sudu

Mirjana Karanović: Ne plašim se što sam „srbomrzac“!

Društvo -
Glumica izjavila da je sastavljanje spornog spiska samo proizvod dva različita stava

BEOGRAD - Poznati u sudu.Glumica Mirjana Karanović, koja je juče saslušana kao svedok u Višem tužilaštvu u Beogradu, izjavila je da ne smatra da je pravljenjem spiska „srbomrzaca“ predsednik pokreta Naši Ivan Ivanović ugrozio njenu bezbednost, saznaje Kurir. Poznata glumica je, kako naš izvor navodi, rekla da za nju činjenica da postoji nekakav spisak jeste stresna i neprijatna, ali da se ne boji.Poziv na linč

- Po meni, to bi moglo da se protumači kao poziv na linč, ali ja mislim da je on rezultat dva suprotstavljena stava o pogledu na budućnost Srbije - izjavila je navodno na saslušanju, koje je trajalo tek nešto duže od pola sata.Poznata glumica navodno je rekla i da ovo nije prvi spisak takozvanih srbomrzaca na kojem se našlo njeno ime.Podsetimo, osumnjičeni Ivan Ivanović tokom iznošenja svoje odbrane ispričao je da se Mirjana Karanović našla na spisku jer nju podržavaju gej organizacije koje su objavljivale sramne fotografije srpskog patrijarha.Tokom jučerašnjeg dana u tužilaštvu je trebalo da budu saslušani i pevačica Jelena Karleuša, kao i političar Žarko Korać.Bez Karleuše- Jelena Karleuša nije se pojavila na saslušanju, a tužilaštvo iz medija raspolaže saznanjima da je trenutno u Turskoj. Žarko Korać se odazvao pozivu, ali je saslušanje odloženo jer je u Palatu pravde stigla anonimna dojava da je postavljena bomba - potvrdio je Ivanovićev advokat Dragoslav Ljubičanović.(J. S. - K. B.)

Nastavak procesa„SRBOMRSCI“ I DANAS SVEDOČEIstraga protiv Ivana Ivanovića i danas se nastavlja saslušanjem svedoka, među kojima bi trebalo da se pojave i Sonja Biserko i glumac Nikola Đuričko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track