MIS SVETLANA PRETUKLA MUŠKARCA: Štiklom sam ga nabola u glavu!
Foto: Damir Dervisagic

Ko Brus Li

MIS SVETLANA PRETUKLA MUŠKARCA: Štiklom sam ga nabola u glavu!

Stars -
Trenirala sam kik-boks i naučila sam samoodbrani i vrlo brzo sam savladala manijaka, ispričala je bivša farmerka

Bivša farmerka Svetlana Koprivica, alias Mis Svetlana, prebila je manijaka koji ju je napao u blizini zgrade u kojoj živi! Zahvaljujući borilačkim veštinama koje je dugo trenirala, voditeljka je uspela da savlada muškarca koji joj je prišao s leđa i nanela mu je ozbiljne povrede".

"Dok se kasno noću vraćala kući, Svetlanu je na parkingu u blizini zgrade u kojoj živi s leđa napao nepoznati muškarac! U prvom momentu Svetlana se uplašila, jer je muškarac zaudarao na alkohol, a onda je uzela stvar u svoje ruke i pretukla ga!

"Nikada nisam pomislila da meni tako nešto može da se dogodi. Bila sam ubeđena da se takve stvari dešavaju samo na filmu! Međutim, prevarila sam se, jer sam mogla da postanem žrtva nekog bolesnog muškarca", uznemirena priča voditeljka.

"Na svu sreću, trenirala sam kik-boks i naučila sam samoodbrani i vrlo brzo sam savladala manijaka. Malo sam bila uplašena, ali mi je mozak „radio 300 na sat”, pa sam ga u nekoliko poteza bacila na zemlju. Kada sam osetila strahovit zadah iz njegovih usta, to me je još više razbesnelo. Šta bi bilo da me je savladao i povredio? Izvukao bi se kao neuračunljiv zbog alkoholisanog stanja! Puna besa i ljutnje, sve sam iskalila na njemu tako što sam ga išutirala! Dok je onako sklupčen jecao, nekoliko puta sam ga nabola štiklom u glavu. Ubeđena sam da će ove batine pamtiti dok je živ", ispričala je Koprivica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track