MIŠKO ZASPAO: Doček uz papričice i Montevideo!

Najluđa noć u zatvoru

MIŠKO ZASPAO: Doček uz papričice i Montevideo!

Društvo -
Najpoznatiji tajkun, inače pritvorenik u Specijalnom sudu, nije ni dočekao budan Novu 2013. Uspavao se već oko 11 sati

BEOGRAD - Sanjao slobodu!Miroslav Mišković, najpoznatiji tajkun i pritvorenik u Specijalnom sudu, nije ni dočekao budan Novu 2013. godinu, saznaje Kurir. Naime, prema odluci suda, Mišković ima pravo na hranu koja mu se dostavlja iz restorana „Deltino“, koji posluje u sklopu kompanije „Delta“, a koja mu je pristigla i za najluđu noć.- U pritvoru su zatvorenici imali pečenje i kolač, ali Mišković nije želeo obilnu gozbu jer posti. Tako mu je iz restorana dostavljena posna hrana - riba, grilovano povrće i voće, ali i neizostavne ljute papričice. Jedino su odgledali seriju na RTS „Put za Montevideo“.

Već oko jedanaest sati obojica su se uspavala, tako da su 2013. godinu dočekala u dubokom snu - otkriva izvor Kurira i dodaje da su verovatno sanjali da uskoro izađu iz zatvora.Podsetimo, kako je Kurir pisao, Mišković je na sve načine pokušavao da Novu godinu provede na slobodi i čak je davao jemstvo od neverovatnih 19 miliona evra i to samo za sebe, a ne i sina Marka.Pritvorenicima u Specijalnom sudu nije bila organizovana centralna proslava, jer zgrada nema odgovarajuću prostoriju. Nije bilo ni jelke, lampiona, kao ni ukrasnih lampica.

Jožef Kasa nije imao dobro društvo za slavlje
Jožef Kasa nije imao dobro društvo za slavlje

Samo jedan obrok dnevnoIzvor Kurira navodi da je Miškovićima dostava iz „Deltina“ moguća samo za ručak, to jest jedan obrok dnevno.- Paket može da bude težine do tri kilograma - kaže izvor Kurira.Ne odustaje od postaNa Miškovićevom meniju i za Novu godinu je bio standardan meni: grilovano povrće, riba, kao i nezaobilazne ljute papričice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track