MISTERIOZNA SMRT U SENTI: U kući pronađena mrtva dvojica muškaraca

Otkriveni posle prijave policiji

MISTERIOZNA SMRT U SENTI: U kući pronađena mrtva dvojica muškaraca

Crna Hronika -
Uzrok smrti i identitet biće poznati tek kada se obavi sudsko-medicinska obdukcija u novosadskom Institutu za sudsku medicinu

SENTA - Mrtvi ležali desetak dana!Tela Tibora Š. (21) i Mustafe Č. (73) nađena su u nedelju na periferiji Sente. Obdukcijom je utvrđeno da je mladić ubijen, dok je starac umro od infarkta. Međutim, zasad nije utvrđeno da li su se Tibor Š. i Mustafa posvađali, pa se sukob tragično završio, ili je mladića ubila druga osoba. Pretpostavlja se da su bili mrtvi desetak dana.- Policajci su mrtvog mladića našli u dvorištu Mustafine porodične kuće, dok je telo starca zatečeno u predsoblju. Daljom istragom biće utvrđeno otkud mladić u dvorištu Mustafe Č. i šta se zapravo dogodilo - kaže izvor Kurira iz istrage.Nestao 25. novembraTibor Š. nestao je bez traga u noći između 24. i 25. novembra, nakon što je bio na veselju kod jednog poznanika koji stanuje nedaleko od kuće u kojoj su otkrivena dva leša. Da se u prizemnoj kući Mustafe Č. nešto čudno dešava, prvi je posumnjao komšija N. B. (54), koji je u nedelju i pozvao policiju.- Mustafa je živeo sam. Otkad se razboleo, povukao se u sebe. Bilo mi ga je žao, pa sam ga povremeno obilazio i o tome obaveštavao blisku rodbini koja živi u Bačkoj Palanci. Poslednji put video sam ga pre petnaestak dana kad se na biciklu vraćao iz kupovine - rekao je N. B. Komšiju je začudilo to što je Mustafi danima na vratima kuće stajalo obaveštenje da mu struja nije očitana, a ranije je uredno ostavljao podatke.Komšija ih našao- Pogledao sam kroz prozor ne bih li utvrdio da li mu radi televizor. Ništa se nije videlo. Pozvao sam njegovu rodbinu i rekao im da se nešto čudno dešava, a potom sam alarmirao policiju - rekao je N. B.Njegove crne slutnje obistinile su se kad je došla policijska patrola.- Šta se u Mustafinoj kući desilo, nikome nije jasno - dodao je N. B.(S. U.)

RođaciNE ZNAMO OTKUD TIBOR KOD KOMŠIJETibor je bio visok i snažan mladić. Naša strahovanja da je ubijen u ponedeljak nam je potvrdila policija. Ne znamo kako se uopšte našao u Mustafinoj kući - rekao nam je šurak ubijenog mladića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track