Mladen Lukić raspametio Tonija: Ako ti ne pobediš, obećavam da ću se odreći svoje karijere!

X Factor

Mladen Lukić raspametio Tonija: Ako ti ne pobediš, obećavam da ću se odreći svoje karijere!

Pop kultura -
Slušam njega i gledam nas...Sve mi se čini da smo ona dvojica iz Mapeta Šoua na balkonu. Mi smo smešni. Ako ti ne pobediš u ovoj grupi, ja svečano obećavam da ću se odreći svoje karijere, rekao je Toni, ustao i rukovao se sa Mladenom

Maden Lukić otpevao je Luisovu pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko" i potpuno raspametio Tonija i Željka. Cetinski je toliko bio oduševljen da je ustao i čestitao Mladenu.

Naime, Toni je za vreme Lukinog izvođenja sve vreme pokazivao koliko se naježio.

"Slušam njega i gledam nas...Sve mi se čini da smo ona dvojica iz Mapeta Šoua na balkonu. Mi smo smešni. Ako ti ne pobediš u ovoj grupi, ja svečano obećavam da ću se odreći svoje karijere", rekao je Toni, ustao i rukovao se sa Mladenom.

Željko je rekao da je briljantno otpevao i da je dao neku posebnu notu ovoj pesmi, iako ju je Luis otpevao, kako je Željko rekao "za anale"

Mladen Lukić je pričao o svojim počecima. "Svi su me gledali kao čudaka pošto sam se bavio klasičnom muzikom. Teško je uspeti na našoj sceni sa ovakvim obrazovanjem", rekao je Lukić i dodao da bi najviše voleo da učini svoju porodicu ponosnom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track