Mladenci na svadbi dobili batine od policije

Novi Sad

Mladenci na svadbi dobili batine od policije

Crna Hronika -
Bračni par Radojević, Milenko i Suzana, posle svadbenog veselja noć su proveli u policijskoj stanici

NOVI SAD - A od policije - batine! Bračni par Radojević, Milenko (33) i Suzana (32), posle svadbenog veselja završili su u policiji.

Mlada u beloj venčanici i mladoženja u svečanom odelu, policijskim automobilom su u noći između nedelje i ponedeljka privedeni oko dva sata, ali su ubrzo pušteni, ali im je rečeno da će protiv mladoženje biti podneta prijava.

Razloga za dolazaka policijske patrole u restoran "Fudži galerija", po tvrdnjama vlasnika Boška Šerbedžije i mladenaca - nije bilo, jer je veselje već bilo završeno i muzika otišla.

Mladi bračni par je stajao na ulaznim vratima i ispraćao goste kada su stigli policajci i tražili vlasnika restorana. "Bilo mi je neprijatno jer sam ja zamolio vlasnika da ostanemo posle jedan sat, dokle je bilo prijavljeno slavlje. Objasnio sam da se većina gostiju razišla, i u to su se mogli na licu mesta uveriti", priznao je mladoženja.

Policajci su vlasnika lokala legitimisali, a zatim su mu napisali prijavu zbog nepoštovanja radnog vremena i napomenuli da su došli jer se neko od stanara žalio na buku.

"Nisu uvažili molbu da odu i ne kvare nam svadbeno veselje i revoltirano sam im rekao da treba da ih bude sramota", opisuje mladoženja situaciju ispred lokala, koju su zabeležile i sigurnosne kamere na zgradi.

"Jedan od njih je sa pendrekom u ruci krenuo prema nama, i pred mladom mi udario dva šamara. Ona ih je molila da prestanu, uplašeno je vrištala i stala između nas, pokušavajući da spreči dalji incident!", ispričali su mladenci.Kada se činilo da će se sve završiti na tome, i kada su seli u kola, usledio je obrt. "Opsovao sam, i verovatno su to čuli. Vratili su se i naredili nam da uđemo u vozilo",priznaje mladoženja, pišu Novosti.

Radojevići i vlasnik restorana ne isključuje mogućnost da protiv policajaca podnesu tužbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track