Mladenovčani pohapšeni zbog prodaje marihuane

Mladenovčani pohapšeni zbog prodaje marihuane

Crna Hronika -
Drogu su prodavali u Mladenovcu i, po potrebi, radi prodaje donosili i u Smederevsku Palanku.Od njih je oduzeto 60 grama marihuane, spakovane u paketiće od po jedan gram i spremljene za prodaj

SMEDEREVO - Inspektori Policijske uprave u Smederevu uhapsili su u Smederevskoj Palanci troje osumnjičenih za prodaju opojne droge marihuane, saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu.

Uhapšeni su i zadržani Vidak I. (20), Bogdan R. (18) i Višnja P. (18), svi iz Mladenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su, u poslednjih pola godine, preprodavcima i uživaocima sa područja Smederevske Palanke i Mladenovca prodavali opojnu drogu marihuanu.

Drogu su prodavali u Mladenovcu i, po potrebi, radi prodaje donosili i u Smederevsku Palanku.Od njih je oduzeto 60 grama marihuane, spakovane u paketiće od po jedan gram i spremljene za prodaju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, u zakonskom roku biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track