MLADIĆ SILOVAO DEVOJČICU (11): Napao dete iza vrtića!
Foto: Think

Zločin otkriven kad je majka primetila da ćerka teško hoda

MLADIĆ SILOVAO DEVOJČICU (11): Napao dete iza vrtića!

Crna Hronika -
M. B. je uhvatio devojčicu za džemper i odvukao je iza vrtića. Tamo ju je oborio i dok ju je jednom rukom držao, drugom joj je skinuo pantalone i donji veš, a onda je silovao

NOVI KNEŽEVAC - Horor!Protiv maloletnog M. B. (17) iz Srpskog Krstura policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je silovao devojčicu (11), koja s roditeljima, sestrom i bratom živi na salašu u okolini tog banatskog sela kod Novog Kneževca. Na devojčicu, u čiju je kuću ranije odlazio jer poznaje njenog oca, tinejdžer je nasrnuo 21. maja tokom popodneva, nakon što je na ulici presreo žrtvu i predložio joj da pođe s njim.Namamio je u zamku- Ne sluteći opasnost, devojčica ga je poslušala, ali čim su malo zamakli, M. B. je uhvatio devojčicu za džemper i odvukao je iza vrtića. Tamo ju je oborio i dok ju je jednom rukom držao, drugom joj je skinuo pantalone i donji veš, a onda je silovao - saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi.Zločin je otkriven kad je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša i teško hoda.- Majka je odmah otišla u policiju u Novi Kneževac i tamo prijavila silovanje. Devojčica je podvrgnuta lekarskom pregledu, a policija je protiv napasnika podnela krivičnu prijavu - rekao je naš izvor.Štitimo porodicuRajko Dragić, direktor Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu, kaže da im je slučaj prijavljen dva dana nakon što se desio.- Mi smo u obavezi da u zaštitu uzmemo devojčicu, ojačamo porodicu i preduzmemo druge mere iz domena socijalne zaštite, a porodica napadnute devojčice je korisnik socijalne pomoći - rekao je Dragić.(S. U.)

Meštani ogorčeniI RANIJE BILO ZLOSTAVLJANJAMeštani Srpskog Krstura o ovome nerado govore.- Ovo je selo u kojem je mnogo staračkih domaćinstava. Ranijih godina silovatelji su napadali žene koje su imale između 60 i 85 godina, a još se pamti silovanje koje je pre šest godina počinio tad sedamnaestogodišnji Zoran P. On je silovao 86-godišnju staricu, a i njegov stariji brat Goran je 2001. silovao stariju meštanku Srpskog Krstura - rekao je jedan meštanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track