ŠTITIO SESTRU: Mladić ubijen nožem u Osečini
Foto: Tanjug

ŠTITIO SESTRU: Mladić ubijen nožem u Osečini

Crna Hronika -
Smrtno je stradao Milan Živanović (23), a osumnjičeni je Dejan Bilčarević (29), takođe iz Osečine

VALJEVO - Jedan mladić ubijen je nožem u centru Osečine, potvđeno je u valjevskoj policiji. Kako se dodaje, policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih.

Smrtno je stradao Milan Živanović (23), a osumnjičeni je Dejan Bilčarević (29), takođe iz Osečine i I.M. (29) iz ovog mesta. Tragični događaj odigrao se posle ponoći, u ulici koja vodi ka Domu zdravlja.

Ubistvu je prethodila svađa u kući Ivana M. (21) iz Osečine, jutros oko 5 časova, u kojoj je učestvovalo nekoliko mladića i devojaka. Oni su bili na "zabavi u privatnoj kući, bili su u alkoholisanom stanju", a potom su izašli na ulicu gde je nastala međusobna tuča nekoliko prisutnih gostiju.

Bilčarević je pojurio ostale, sustigao je Živanovića i ubo ga nožen u predelu slabine, što je bilo kobno. Prema saznanjima, Živanović je štitio svoju sestru Zoricu (22) koja je zadobila povrede, zasada, nepoznate prirode.

U Osečini je uviđaj, koji je obavio dežurni istražni sudija Višeg suda iz Valjeva, trajao šest sati i naložena je obdukcija tela ubijenog, a motivi i okolnosti ovog događaja još se utvrđuju.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati posle čega će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu sa krivičnom prijavom za teško ubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track