MODNI HOROSKOP: Boje koje treba da nosite ovog proleća

Astro

MODNI HOROSKOP: Boje koje treba da nosite ovog proleća

Pop kultura -
Blizaci treba da nose žutu, vatreni Ovnovi crvenu, do Devicama prija zelena

Prolećni šoping organizujte u skladu sa astro savetima…

OvanOvnovi treba da nose crvenu boju. Njihov vladar je Mars, zato im pristaju energične boje. Nežne nijanse jednostavno nisu za njih. Na njima će dobro izgledati i ono što drugi ne mogu da kombinuju, boje koje nikako ne idu zajedno.

BikRoze je boja koja je za Bikove preporučljiva, kao i sve nijanse zelene. Bikovi vole cvetne dezene i boje proleća. Sve, samo da nisu u "mrtvim" nijansama. Crveno im se ne preporučuje.

BlizanciZa Blizance je žuta boja, narandžasta, siva, kao i nežna nebo plava. Vetropiraste Blizanci vole da kombinuju crnu i belu. Žuta u detaljima, kao i narandžasta im se takodje preporučuju.

RakPreporuka za Rakove je da se okruže srebrnom i belom bojom. To ih smiruje. Što više nosite belo, srebrno, može i plavo, samo da su svetle nijanse. Prostor u kojem boravite se treba da opušta i da podseća na more.

LavCrveno i zlatno su boje kojima Lav treba da se okruži i da ih nosi. Boja Sunca, vladara znaka Lava, tera ovaj znak da šljašti. Svetle nijanse i upadljiv nakit su dobri za Lava. Oker je boja koja im takođe prija.

DevicaBraon, oker, siva, ali i zelena, boja trave, su preporučljive za ovaj znak. Zemljani znak Devica voli svedene kombinacije, ne previše upadljive boje. Nameštaj u boji drveta ili od drveta je onaj koji obično biraju. Bitni su im detalji.

VagaRoze, belo, nežno plavo, sivo, krem, pastelne boje, svetlo zelena. Vage se oblače vrlo skladno, vole nežne boje koje se lako kombinuju. Neupadljivo, lepo i elegantno. I nameštaj u njihovoj kući treba da bude u neutralnim bojama.

ŠkorpijaZa Škorpiju su bordo i crno. Lako se kombinuju sa drugim bojama, a osim u ormanu, Škorpije bi trebalo u ovim bojama da imaju i nameštaj.

StrelacPreporučuju im se teget i ljubičasta, ali i tamno plava. Jupiter vlada ovim znakom, pa se ljubičasta ili tamno plava vezuje za ovu planetu. Mada, Strelac je jedan od retkih znakova koji će se odlučiti za šarenilo boja, jer smatra da mu sve odgovaraju.

JaracSivo, boja kamena, kao i crno su boje za Jarca, ali im pristaje i braon boja. Praktični i poslovni, pripadnici ovog znaka su staloženi tako da ne eksperimentišu mnogo ni sa bojama.

VodolijaTirkizna boja, siva i plava se preporučuju ovom znaku. Pristaje im i teget i modro plava.

RibePlavo, zeleno, svetloplavo, teget, ljubičasto su za Ribe. Sve nijanse mora su dobre za ovaj znak. Isto tako, makar u spavaćoj bi trebalo da imaju neku nijansu plave. Treba da izbegavaju boje zemlje, kao i boje vatre.

(Mondo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track