MOGUĆA MISIJA: Dačić odoleo voditeljki bez gaćica

Čudo neviđeno: Ivica u skrivenoj kameri

MOGUĆA MISIJA: Dačić odoleo voditeljki bez gaćica

Stars -
Branka Knežević, inače Plejbojeva zečica, tokom lažnog intervjua nije nosila donji veš, a potrudila se da Dačić to primeti oponašajući fatalnu plavušu iz filma „Niske strasti“
1 / 4

BEOGRAD - Premijer na mukama!

Žrtva „Nemoguće misije“ na televiziji Pink bio je ni manje ni više nego premijer Srbije Ivica Dačić! Produkcija ga je stavila na prilično teške muke pošto voditeljka Branka Knežević, inače Plejbojeva zečica, tokom lažnog intervjua nije nosila donji veš, a potrudila se da premijer taj detalj i te kako primeti oponašajući fatalnu plavušu iz filma „Niske strasti“.Kako saznajemo, voditeljka je premijeru postavljala i ozbiljna politička pitanja, ali i ona manje ozbiljna. Jedno od pitanja bilo je šta premijer peva dok je pod tušem.- Međutim, kad je Dačić video da je voditeljka, koja je i inače bila oskudno odevena, bez donjeg veša, zacrveno se u licu, postideo i počeo da povlači kragnu i kravatu. Premijer definitivno nije ostao imun na prizor ispred sebe, ali ipak je uspeo da ostane pribran - ispričao je izvor Kurira iz produkcije „Nemoguće misije“ i dodao da je kraj snimanja bio šok za sve, pa i za premijera.Produkcija je pikantne detalje ostavila za emitovanje.- Brojno obezbeđenje koje prati premijera ni u jednom trenutku nije primetilo skrivene kamere. Rutinski su odradili svoj posao tokom ulaska u studio i snimanja emisije. Premijer, bar što se nas tiče, nije tražio zabranu emitovanja - ispričao je izvor Kurira iz produkcije.Premijer se u utorak ovim povodom nije oglašavao.

Marković: Hrabrije je biti premijer u SrbijiAutor Goran Marković je, na pitanje Kurira kako su se uopšte usudili da naprave skrivenu kameru s premijerom, odgovorio:- To je moj posao, ni ja ga ne volim. To je mnogo manja hrabrost nego biti premijer u Srbiji - zagonetan je bio Marković. On je rekao da će ceo snimak biti emitovan na sajtu www.nemogucamisija.com u četvrtak, u 18 sati.Zečica: Ivica mi je četvrti!Plejbojeva zečica Branka Knežević rekla je za Kurir da zbog ugovora koji je potpisala ne sme da daje izjave.- I ranije sam glumila u skrivenim kamerama, kad su žrtve bile Vendi, pevač Nemanja Stefanović i Andrija Kovač (Hrvoje iz „Kursadžija“) - rekla je Kneževićeva.

http://www.youtube.com/watch?v=_JUVapDyA_o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track